Yardım IMEI Sonrası HyperOS

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
Hiçbir bilgim yok. IMEI atıldıktan sonra 13.0.7'den HyperOS 14'e yükselmiş. Ben beğenmediğim için eski versiyonuma geri dönmek istedim.
Telefon açılırken üstte açık kilit işareti varsa mi kilidi açıktır kilitli kilit işareti varsa kapalıdır eğer açıksa eski sürüme dönebilirsiniz ama IMEI gidebilir yaptırdığınız yere götürün o halleder kapalıysa olmaz.

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
Telefon açılırken üstte açık kilit işareti varsa mi kilidi açıktır kilitli kilit işareti varsa kapalıdır eğer açıksa eski sürüme dönebilirsiniz ama IMEI gidebilir yaptırdığınız yere götürün o halleder kapalıysa olmaz.
IMEI atılırken güncelleme otomatik mi yapılıyor acaba? Attırmadan önce uyarı olarak geçmiştim ben. HyperOS bana biraz ağır geldi açıkçası hem o yüzden hem de tasarımını beğenmediğim için eski sürümüme dönüş yapmak istiyorum. En kısa zamanda yaptırdığım yere götürücem.

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
IMEI atılırken güncelleme otomatik mi yapılıyor acaba? Attırmadan önce uyarı olarak geçmiştim ben. HyperOS bana biraz ağır geldi açıkçası hem o yüzden hem de tasarımını beğenmediğim için eski sürümüme dönüş yapmak istiyorum. En kısa zamanda yaptırdığımda yere getiricem.
Dediğim gibi sıfırdan ilk açılışta açık kilit simgesi varsa açıktır eski sürüme dönülür kapalı simge varsa dönülmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI atılırken güncelleme otomatik mi yapılıyor acaba? Attırmadan önce uyarı olarak geçmiştim ben. HyperOS bana biraz ağır geldi açıkçası hem o yüzden hem de tasarımını beğenmediğim için eski sürümüme dönüş yapmak istiyorum. En kısa zamanda yaptırdığım yere götürücem.
Evet hyperos çok hantal ayrıca çok ağır geliyor bana animasyonlar çok ısınıyor gereksiz ısınıyor oyunlarda takılıyor şuan Endonezya rom kullanıyorum gayet güzel mi arama kişiler var pil optimizesi iyi tavsiye ederim.

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
Dediğim gibi sıfırdan ilk açılışta açık kilit simgesi varsa açıktır eski sürüme dönülür kapalı simge varsa dönülmez.

Evet hyperos çok hantal ayrıca çok ağır geliyor bana animasyonlar çok ısınıyor gereksiz ısınıyor oyunlarda takılıyor şuan Endonezya rom kullanıyorum gayet güzel mi arama kişiler var pil optimizesi iyi tavsiye ederim.
Ben de sıfırdan ilk açılışta herhangi bir kilit simgesi çıkmıyor. Hyperosda dediklerinize katılıyorum eski sürümüm oldukça iyiydi.

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
Yaptırdığım yere gittim IMEI atılınca 14'e yükselir diyorlar 13.0.7 yapınca IMEI falan olmaz diyorlar. IMEI Direnç değişmişler. Pek anlamadığım için bir şey diyemiyorum.

Yarın başka bir yere gideceğim sürümü düşürtmek için.

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
Yaptırdığım yere gittim IMEI atılınca 14'e yükselir diyorlar 13.0.7 yapınca IMEI falan olmaz diyorlar. IMEI Direnç değişmişler. Pek anlamadığım için bir şey diyemiyorum.

Yarın başka bir yere gideceğim sürümü düşürt

Valla bilmiyorum ama bence MIUI yapınca IMEI olmamasının bir alakası yok IMEI her türlü atılır direnç varsa kilit açıktır muhtemelen.

Yarın başka bir yere gideceğim sürümü düşürt

Direnç IMEI atıldığı için kendiniz de atabilirsiniz rom özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
Valla bilmiyorum ama bence MIUI yapınca IMEI olmamasının bir alakası yok IMEI her türlü atılır direnç varsa kilit açıktır muhtemelen.

Direnç IMEI atıldığı için kendiniz de atabilirsiniz rom özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.
Son bir kez daha birine daha getireceğim olmazsa dediğiniz gibi yapmam gerek. Üstte arkadaşın dediğine de baktım değer kırmızı dirençle atılmış.

Dirençle atılan IMEI ile neden veriler sıfırlanıyor ve hyperos oluyor onu anlamış değilim, IMEI atılırken bunları yapmak zorunlu mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Son bir kez daha birine daha getireceğim olmazsa dediğiniz gibi yapmam gerek. Üstte arkadaşın dediğine de baktım değer kırmızı dirençle atılmış.

Dirençle atılan IMEI ile neden veriler sıfırlanıyor ve hyperos oluyor onu anlamış değilim, IMEI atılırken bunları yapmak zorunlu mu?
Zorunlu

busto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo 12T
Konular
1
Profilinize baktığımda tecrübelisiniz anladığım kadarıyla. Bu durumda ne yapmam gerekir?
Direnç ile atılmış IMEI, gider mi bilmiyorum.
14 HyperOS'dan dönmek istediğim sürüm;
MIUI Global 13.0.7 Kararlı
13.0.7.0 (SLQMIXM)

IMEI attırdığım yere gittim olmaz falan dedi.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Profilinize baktığımda tecrübelisiniz anladığım kadarıyla. Bu durumda ne yapmam gerekir?
Direnç ile atılmış IMEI, gider mi bilmiyorum.
14 HyperOS'dan dönmek istediğim sürüm;
MIUI Global 13.0.7 Kararlı
13.0.7.0 (SLQMIXM)

IMEI attırdığım yere gittim olmaz falan dedi.
bootloader kapalı cihazlarda hyperos tan 14 e dönülmez. Doğru söylemişler.

Üst Alt