- Adım
- ilyas
- Cihazım
- oneplus 9R
- Konular
- 10
Redmi note 8 pro da da repair sonrasi 2 kez hard reset sonrası IMEI de sorun olmadı bilginize.
güncellemede sorun yaşamazsın evet resetleme olayını sadece twrp üzerinden yapmanı öneririm o model de denemedim ama patlama ihtimali yüksek.Selamlar, iyi akşamlar. Forumda yeniyim, yeni bir cihaz geçti elime. Redmi Note 9S. Cihazım spot, MIUI veya Android güncellemesi yaptığım zaman ımeı patlar mı? Bir de ayarlar kısmından sıfırlama yaptığım zaman ımeı patlar mı? Teşekkürler.
Teşekkürler, Android 11 güncellemesi gelecek bir müddet sonra güncellemeyi yapınca gider mi peki ımeı?güncellemede sorun yaşamazsın evet resetleme olayını sadece twrp üzerinden yapmanı öneririm o model de denemedim ama patlama ihtimali yüksek.
Selamlar, iyi akşamlar. Forumda yeniyim, yeni bir cihaz geçti elime. Redmi Note 9S. Cihazım spot, MIUI veya Android güncellemesi yaptığım zaman ımeı patlar mı? Bir de ayarlar kısmından sıfırlama yaptığım zaman ımeı patlar mı? Teşekkürler.
Teşekkürler ama mtk değil snapdragon varMTK işlemcili cihazlarda sıfırlama ile IMEI silinmez
Teşekkürler ama mtk değil snapdragon var