- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- IT Uzmanı
- Konular
- 13
Ben denedim artık işe yaramıyorarkadaşlar bu işlemi deneyip test eden oldu mu?
Ben denedim artık işe yaramıyorarkadaşlar bu işlemi deneyip test eden oldu mu?
ben başından beri olmadığı kanaatindeydim zaten. mantıklı değilBen denedim artık işe yaramıyor
aslında şu imei açtırma işi tamamen kalksa ya... tabi öyle olursa bizi soymaya çalışan zenginler 3'e aldığı telefonu 15'e satamaz ise para kazanamaz zenginliğini katlayamaz...120 gün resmi olarak 180'e çıkarsa olmaması için bir neden kalmaz.
Oluyor diyen çok kişi vardı. Öyle olunca bende bi deneyeyim dedim de tutmadıben başından beri olmadığı kanaatindeydim zaten. mantıklı değil
şu konuyu takip edip de yapan var mı mesela galiba yok. öyle olsa ciddi açık bence. yapan kişiler olsa şu konuyu takip edenlerden bende tam anlamı ile inanacam daOluyor diyen çok kişi vardı. Öyle olunca bende bi deneyeyim dedim de tutmadı![]()
garip bir şekilde cihaz 12t olmasına rağmen banka uygulamalarında vs cihazın adı google pixel diye görünüyorşu konuyu takip edip de yapan var mı mesela galiba yok. öyle olsa ciddi açık bence. yapan kişiler olsa şu konuyu takip edenlerden bende tam anlamı ile inanacam dabenim şu an yd bir cihaz varişin garip tarafı geçen yıldan beri bende hiç imei msjı gelmedi
herhalde beni teyet geçtiler
![]()
Bazen takip edemiyorlar size öyle denk gelmiş herhalde. Pixel olarak görünmesi yüklenen rom ile alakalıdır.şu konuyu takip edip de yapan var mı mesela galiba yok. öyle olsa ciddi açık bence. yapan kişiler olsa şu konuyu takip edenlerden bende tam anlamı ile inanacam dabenim şu an yd bir cihaz varişin garip tarafı geçen yıldan beri bende hiç imei msjı gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garip bir şekilde cihaz 12t olmasına rağmen banka uygulamalarında vs cihazın adı google pixel diye görünüyor![]()
hımm anladım rom ile alakalıdır o zaman çünkü eu rom yüklü.Bazen takip edemiyorlar size öyle denk gelmiş herhalde. Pixel olarak görünmesi yüklenen rom ile alakalıdır.
bu konuyu görüp denedim olmadı, eski mesajlara bakarak neler yaşadığımı okuyabilirsiniz.şu konuyu takip edip de yapan var mı mesela galiba yok. öyle olsa ciddi açık bence. yapan kişiler olsa şu konuyu takip edenlerden bende tam anlamı ile inanacam dabenim şu an yd bir cihaz varişin garip tarafı geçen yıldan beri bende hiç imei msjı gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garip bir şekilde cihaz 12t olmasına rağmen banka uygulamalarında vs cihazın adı google pixel diye görünüyor![]()