Yardım İmei reapir yapılmışNote 10 pro şarj çabuk bitiyor

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
qcn dosyası sorununuzu çözer hocam. Format ile imei gitmez ancak tekrar modem dosyası ister sizden.

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
piyasadaki bütün modem dosyalarını ben hazırladım. ilk günkünden tutun da son yaptığıma varana kadar bir tanesi bu hataya sebebiyet vermiş değil. yurt içi cihazlarda da aynı sorunlar var.
Hocam note 10 pro için sizin siteden imei repair yaptım.Volte destekli qcn muiu 14 destekli modeminizi kurdum. Eskiden ekran sürem biraz daha fazlaydı. İmei repair yaptıktan sonra şarjım hızlı gitmeye başladı.Sebeke falan herşey yolunda ayarlarda bakıyorum pil bölümüne herşey normal. Ama nedense şarjım hızlı bitiyor

zetec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
melih
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
aynı konudan müzdaribim
geri bildirim göndermeler falan tamamen kapalı whatsapp hariç bütün uygulamaların arka plan etkinliği kapalı
eu 12.5.9 kurdum 7 saat veriyor
eu 14 kurdum tamamen karanlık modda aynı 7 saat veriyor
wifi kullanımıyla bu böyle mobil+gps işin içine girince 3 buçuk saatlere kadar düşüyor

bootloader açılma süresinde orijinal haliyle wifi kullanımıyla neredeyse 10 saat veriyordu
yine 10 saat kullandığını söyleyenler var
volte vowifi aktif işlemleri kendim yaptım içinde cihazın kendi qcnsinin editlenmiş hali var herhangi bir sorunu yok

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
aynı konudan müzdaribim
geri bildirim göndermeler falan tamamen kapalı whatsapp hariç bütün uygulamaların arka plan etkinliği kapalı
eu 12.5.9 kurdum 7 saat veriyor
eu 14 kurdum tamamen karanlık modda aynı 7 saat veriyor
wifi kullanımıyla bu böyle mobil+gps işin içine girince 3 buçuk saatlere kadar düşüyor

bootloader açılma süresinde orijinal haliyle wifi kullanımıyla neredeyse 10 saat veriyordu
yine 10 saat kullandığını söyleyenler var
volte vowifi aktif işlemleri kendim yaptım içinde cihazın kendi qcnsinin editlenmiş hali var herhangi bir sorunu yok
Hocam 3.5 saat hiç mümkün değil bence çünkü alındığından beri pili değişmemiş mi 8se var bende o telefon bukadar ekran süresi veriyor

Üst Alt