- Adım
- ömer sevim
- Cihazım
- redmi 2
- Konular
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
etti hocam nasıl etmezAnlamadım. Modemst'leri silmeden zaten QCN'yi kabul etmez ki telefon?
etti hocam nasıl etmezAnlamadım. Modemst'leri silmeden zaten QCN'yi kabul etmez ki telefon?
Şimdi sen tam olarak ne yaptın hocam? İlk başta neden çalışmadı? Daha sonra ne yaptın?etti hocam nasıl etmezbunu micro hocama da sordum bazı telefonlar istemeyebiliyor dedi .neyse hongmi 1s te böyle sorunla karşılaşanlar denesin
şimdi çalışan qcn yi modem dosyalarını silip diğer telefona attığımda şebeke gelmedi .aynı qcn yi modem dosyalarını silmeden attım diag ı açtıktan sonra qpts den direk restore ettim adb yle hiç uğraşmadım yani modem silme falan .direk restore yaptım ve şuan takır takırŞimdi sen tam olarak ne yaptın hocam? İlk başta neden çalışmadı? Daha sonra ne yaptın?
eyvallah sizlerin sayesinde oldu .aynen bayağı bir sancılı süreç diye düşünüyordum çok uzun sürmedi AllahtanBazen çift dikiş istiyor diye demişti Namık Hocam ama ben hiç öyle bir duurmla karşılaşmadım. Hayırlı olsun hocam. Çok sancılı bir süreçten kurtuldun.![]()
Aynı yerden alınmış 2 tane Mi4 varken bende aynı hatayı yaptım. Dedim ya 1 buçuk aydan fazla TD için QCN aradım durdum. Geçmiş olsun.![]()
Demekki modelleri farklıymış hocam. Geçmiş olsun. Uzun bir QCN arama süreci seni bekliyor. Ben 2 ay QCN aradığımı biliyorum.
Bende de mi 4 var IMEI attım şimdi çekmiyor eskiden çektiği yerlerde yardımcı olursanız sevinirimMesajlar