imei qcn yedeği hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Aynı yerden alınmış 2 tane Mi4 varken bende aynı hatayı yaptım. Dedim ya 1 buçuk aydan fazla TD için QCN aradım durdum. Geçmiş olsun. :)

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
Aynı yerden alınmış 2 tane Mi4 varken bende aynı hatayı yaptım. Dedim ya 1 buçuk aydan fazla TD için QCN aradım durdum. Geçmiş olsun. :)
valla adama dedim bir tane daha istedim bu yedeğimi tekrar deniym olmazsa yapcak bişey yok .bir tane daha getirtelim inşallah onun saf yedeğiyle olur micro hocam olur dedi ama bakalım .bazı sitelerde full brick yap telefon fastboot rom kur .qcn fabrika haline dönüyor diyen var da daha onu denemedim .

sizinkinin basebandları aynı mıydı sizde sorun çıkardı mı peki

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
Sanmam hocam ama bir dene bakalım.
sandığınız gibi oldu olmadı şebeke gelmedi .yapacak bişey kalmadı demekki imei değiştirince içerisinden başka şeyler de değişiyo yoksa başka açıklaması yok saf halinden sadece imei değiştiriyoruz şuan o kadar ümitsizimki orjinal bulsam yine olmayacak gibi :(

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
sandığınız gibi oldu olmadı şebeke gelmedi .yapacak bişey kalmadı demekki imei değiştirince içerisinden başka şeyler de değişiyo yoksa başka açıklaması yok saf halinden sadece imei değiştiriyoruz şuan o kadar ümitsizimki orjinal bulsam yine olmayacak gibi :(
Telefonun 3 sürümü var piyasada. China Mobile sürümü, China Unicom sürümü ve Telekomünikasyon sürümü. China Mobile sürümü TR'de 3G ve 4G'nin çalışmadığı sürümdür. Eğer ikisinde de 3G daha önce çalışıyorsa biri Unicom biri Telekomünikasyon sürümüdür.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
Telefonun 3 sürümü var piyasada. China Mobile sürümü, China Unicom sürümü ve Telekomünikasyon sürümü. China Mobile sürümü TR'de 3G ve 4G'nin çalışmadığı sürümdür. Eğer ikisinde de 3G daha önce çalışıyorsa biri Unicom biri Telekomünikasyon sürümüdür.
hocam enteresan bişey oldu ben çalışan qcn yi alırken modem dosyalarını silmemiştim yani birini silmiştim şimdi bunuda çalışmayana restore ederken modem silmeden yaptım ve oldu .belki ilerde birilerin yardımcı olur modem silmeden yapıca oluyormuş baya bi test ettim sıkıntı da çıkmadı ..sizden ve micro hocamdan Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz teşekkürler

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Anlamadım. Modemst'leri silmeden zaten QCN'yi kabul etmez ki telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt