Yardım Imei Kopyalanmıştır

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2.14 kararlı
Telefon Modeli
Mi-9
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selamlar benim anlayamadığım bir durum var o da şu ki kopyalanma olması çok garip çünkü evdeki eski telefonumu götürmüştüm malum işlemi yapmak için bu işlemi yapan kişi 3. kez attı bu arada. Yaklaşık 6-7 ay önce atıldı sanki sıkıntılı yapmıştı. Çünkü mobil veriyi kullanırken bazen şebeke gelmiyordu yalnızca 4.5+ ve H+ iken kullanabiliyordum bende pek takmadim bu durumu genelde mobil veriyi kullanmam wi-fi ile takılırım geçen hafta hat değiştirdim Turkcell'den telekoma geçtim hat değişikliği yapınca sorun oluyor mu ki birde muhtemelen parasını verip orijinal qcn içeriği vb. bir daha sorun yaşamadan aynı şu anki gibi kullanabileceğim yardımcı olabilecek biri var mı hocalarım şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_20200930_123759.jpg
    IMG_20200930_123759.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 40

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Kendi götürdüğünüz imei nin kopya diye kapatılması için şu durumlar muhtemel: ya o imeinin ait olduğu asli telefona sim kart takılıyor unutularak, ya da o telefoncu arkadaş onu bir yere kaydedip yanlışlıkla veya bilerek başka bir cihaza daha atıyor. Çift sinyal durumunda klona düşer.

Şebeke sıkıntısı ise dediğiniz gibi yanlış imei işlemi, yanlış qcn sebebiyle olur.

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi götürdüğünüz imei nin kopya diye kapatılması için şu durumlar muhtemel: ya o imeinin ait olduğu asli telefona sim kart takılıyor unutularak, ya da o telefoncu arkadaş onu bir yere kaydedip yanlışlıkla veya bilerek başka bir cihaza daha atıyor. Çift sinyal durumunda klona düşer.

Şebeke sıkıntısı ise dediğiniz gibi yanlış imei işlemi, yanlış qcn sebebiyle olur.
Hocam mesaj geldi maalesef şimdi yedeklerimi alıyorum attırdığım telefon hurda bir telefondu telefoncu muhtemelen kötü düşünmek istemiyorum ama ondan kaynaklı tahminimce şebeke muhabbeti ilk aldığımdan beri vardı zaten ben konuşmak için kullanıyordum mobil veriyi pek kullanan biri değilim

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefoncu size attığı imei başka telefona da attı galiba.
Aynen hocam evden özellikle sağlam olsun diye getirdiğim hurda general mobile telefondu sağolun moralim bozuktu güldürdünüz giggle~~

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bence telefoncunun günahını alıyorsunuz. hiç bir telefoncu bu şikayetle gitmenizi istemez oraya. Kaldı ki elinde de yüzlerce imei olduğuna eminim. Ama şu günlerde devlet bu işin üstüne düştü klon cihazları kapatıyorlar. bir şekilde tespit ediyorlar bununla ilgili facebook'ta da çok paylaşım yapılıyor.

Oyla:

funkerman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Bu sabah banada msj geldi gm4g imeisi idi. Nasil tespit ettiler bilmiyorum.

Oyla:

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
HERKESE gelmiş ne güzel :) bende varım aranızda bana 1 sene önce atılmıştı ama telefoncu atmıştı..

Oyla:
Üst Alt