Yardım Imei Kopyalanmıştır

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2.14 kararlı
Telefon Modeli
Mi-9
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selamlar benim anlayamadığım bir durum var o da şu ki kopyalanma olması çok garip çünkü evdeki eski telefonumu götürmüştüm malum işlemi yapmak için bu işlemi yapan kişi 3. kez attı bu arada. Yaklaşık 6-7 ay önce atıldı sanki sıkıntılı yapmıştı. Çünkü mobil veriyi kullanırken bazen şebeke gelmiyordu yalnızca 4.5+ ve H+ iken kullanabiliyordum bende pek takmadim bu durumu genelde mobil veriyi kullanmam wi-fi ile takılırım geçen hafta hat değiştirdim Turkcell'den telekoma geçtim hat değişikliği yapınca sorun oluyor mu ki birde muhtemelen parasını verip orijinal qcn içeriği vb. bir daha sorun yaşamadan aynı şu anki gibi kullanabileceğim yardımcı olabilecek biri var mı hocalarım şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_20200930_123759.jpg
    IMG_20200930_123759.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 40

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Beyler, devletin günahını almayın. Şimdi bu telefoncu arkadaşlar şöyle çalışır genelde;

%95 i attığı imei leri silmez, kenarda bekletir, aradan yaklaşık 1 yıl geçince, para da biraz suyunu çekmiştir bu aralar, yeter lan 100 lira verdi 1 senedir imei kullanıyor, sırayla şunları klona düşüreyim der başlar listeden, oneplus cihaza imei atmak 3 dk dır, xiaomi gibi uğraştırmaz, sırayla atmaya başlar imeileri, hat takılı zaten. Şebeke sinyal versin yeter. Sonra 3 5 gün sonra geri dönüşler başlar, emeğinin meyvelerini toplar, abi yav geçen sene burada imei attırmıştık ama devlet 1 aya kapatacakmış n'apacaz. Abi yeni imei atacaz, 50 liradan olur... :)

Oyla:

lewizsthank1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Yazarkasa Teknisye
Konular
25
Yazarkasa imeisi attığım için gelmedi hiçbir cihazıma uyarı felan :D

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Evdeki note 4 vardı ona da mesaj geldi Allahtan iki imei de kayıtlı diğer tarafı kullanırız

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Yazarkasa imeisi attığım için gelmedi hiçbir cihazıma uyarı felan :D
En güvenli imeilerden birisi de operatör modemleri vardı vınn gibi, onların imeisini atmak. Modem olduğu için birden fazla sinyal verince klona düşmüyor

Oyla:
Üst Alt