Sohbet ımeı kayıtlı telefon almak

yusufmert1175

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf mert
Cihazım
yok
Konular
5
Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Ilk basta not8 pro ve mı9 lıte almak gıbı bır planım vardı. Daha sonra ımeı atılan telefonlar gordum. Sızce almalımıyım. Sıkıntı yaşar mıyım ımeı konusunda telefon felan kapanır mı çekmeme gıbı bır durumla karsılasırmıyım. daha once ımeı atılan telefon kullanmadım hıcbır fıkrım de yok acıkcası. 2500 tl verıp garantılı cıhaz mı almalıyım yoksa ımeı atılmıs mı 9 veya mı9t pro mu almalıyım yardımcı olur musunuz

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Sağlam yerden alırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız kapanma durumuda olmaz. Ben Mi8 Lite bu şekil kullanmaktayım.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Ilk basta not8 pro ve mı9 lıte almak gıbı bır planım vardı. Daha sonra ımeı atılan telefonlar gordum. Sızce almalımıyım. Sıkıntı yaşar mıyım ımeı konusunda telefon felan kapanır mı çekmeme gıbı bır durumla karsılasırmıyım. daha once ımeı atılan telefon kullanmadım hıcbır fıkrım de yok acıkcası. 2500 tl verıp garantılı cıhaz mı almalıyım yoksa ımeı atılmıs mı 9 veya mı9t pro mu almalıyım yardımcı olur musunuz
Forumun yarısı bu şekilde telefon kullanıyor. Mi 9 t ya da pro tavsiyemdir.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kafanı kurcalayan noktalar varsa, garantili yasal şekilde ithal edilmiş telefon alın bence.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Bendede mi9t var imeisini kendim evde bozuk telefonunkini attılar bi daha kapanmasın diye bi sorun olmuyo garanti umrunda değilse istediğini al benim fikrim.

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Sorun çıksa ne olacak ki çıkacak olan sorun imei yakalanmasi olacaktır. Onuda istediniz gibi başka imei attirarak çözebilirsiniz. İstedi kadar yakalansin istediniz kadar yeni imei atarsiniz. Garantisiz cihaz olacağı için çok takilmayin bu duruma

yusufmert1175

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf mert
Cihazım
yok
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplarınız ıcın tesekkur ederım sanırım ımeı kayıtlı telefon alacagım. Kayserı de yasıyorum tavsıye edebılecegınız guvenılır bır tedarıkcı varmıdır. sehır dısıda olur guvenılır bır sekılde ulastırırsa. kendım ımeı atıp rom kurabılır mıyım aceba

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
arkadaşlar cevaplarınız ıcın tesekkur ederım sanırım ımeı kayıtlı telefon alacagım. Kayserı de yasıyorum tavsıye edebılecegınız guvenılır bır tedarıkcı varmıdır. sehır dısıda olur guvenılır bır sekılde ulastırırsa. kendım ımeı atıp rom kurabılır mıyım aceba
ben kendim rom attım mi9t cihazım şuan rootlu sadece telefonun kendi menüsünden fabrika ayarlarına dönme yoksa imei gidiyor

yusufmert1175

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf mert
Cihazım
yok
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kendim rom attım mi9t cihazım şuan rootlu sadece telefonun kendi menüsünden fabrika ayarlarına dönme yoksa imei gidiyor
ımeı ve root ıslemı nasıl yapılır bılmıyorum ama ogrenmek ıstıyorum. ne kadar surede ogrenıp halledebılırım sence

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
imei işinden anlamam ama root rom gibi işleri iyice forumdaki konulara göz at o zaman anlarsın ne kadar süreceğini yanlış bişey yaparsan bilene 5 dakka bilmeyene azap olur ;)

Üst Alt