- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Note 10S
- Konular
- 43
Arkadaşlar elimde ki çift hatlı telefonun imei leri den birini yazdırsam olur mu acaba? İmei sini aldığım telefon da sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar elimde ki çift hatlı telefonun imei leri den birini yazdırsam olur mu acaba? İmei sini aldığım telefon da sıkıntı olur mu?
evdeki bozuk çifthatlı generel mobilenin tek imeisini attırdım kullanıyom şuan bi sıkıntı yokArkadaşlar elimde ki çift hatlı telefonun imei leri den birini yazdırsam olur mu acaba? İmei sini aldığım telefon da sıkıntı olur mu?
Aynen . Bende bugun imei sttirdim 8 pro kullniyorumForumun yarısı bu şekilde telefon kullanıyor. Mi 9 t ya da pro tavsiyemdir.
General mobile imi Kullanıyorsunuz şuan tek imei ileevdeki bozuk çifthatlı generel mobilenin tek imeisini attırdım kullanıyom şuan bi sıkıntı yok
hayır imelini aldığınız telefonu kırın atın kesinlikle açılmıcak o telefon yoksa imei klona düşer ikiside kapanırGeneral mobile imi Kullanıyorsunuz şuan tek imei ile
İkisi de kapanıyor demek ki. Öğrenmek istediğim de buydu. Teşekkürler.hayır imelini aldığınız telefonu kırın atın kesinlikle açılmıcak o telefon yoksa imei klona düşer ikiside kapanır