Soru IMEI Kayıtlı şekilde MI 9T Pro alacağım ama birkaç sorum var

kvadankpakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
iPhone 7
Meslek
MILF Commander
Konular
2
Merhabalar, forumda yeniyim. Android alemini öğrenmeye çalısıyorum, yaş 37 konum İstanbul.
iPhone 4'den beri Apple markasını kullanıyorum, şu anda Hong Kong Apple Store'dan alıp kendi pasaportuma kayıt yaptırdığım iPhone 7'yi kullanıyorum.

iPhone 7'yi elden çıkarıp, yerine ilk önce Redmi Note 8 Pro düşündüm, sonra Mi 9T 'de karar kıldı Xiaomi TR garantili olacak şekilde.
Fakat daha sonra burada ve başka mecralarda hakkında olumlu yorumlar okuduktan sonra, Teknomehmet firmasından Xiaomi Mi 9T PRO 6/128GB Kayıtlı 2800 TL modelini almaya karar verdim.

Burada açıkcası konuya hakim üstadlardan bilgi almak isterim.
Alacağım ürün Türkiye garantili olmayacak, spot olacak ve bunun riskinin farkındayım.
Bilmem yada farkında olmam gereken başka noktalar var mıdır? Firmanın belirttiği "kayıtlı" ifadesi ne anlamına gelmektedir?
Burada bir risk var mıdır? Veya ileride muhtemel bir sıkıntı potansiyeli mevcut mudur?

Dikkat etmem gereken noktaları belirtebilirseniz çok sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Cihazına bootloader kilidi yazılımsal olarak açılır. Siz müracaat edersiniz. K20 pro da Band20 yok. Türkiye de söylenene göre yaygın kullanılan band 20. Şehir merkezinde yaşıyorsanız k20 pro alabilirsiniz.
Hocam şehir merkez olsada band 20'nin eksikliğini yaşadım. Örnek band 20 yokken bende otelin önünde 4G çekiyordu otele girdim 3G ye düştü.

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Hocam şehir merkez olsada band 20'nin eksikliğini yaşadım. Örnek band 20 yokken bende otelin önünde 4G çekiyordu otele girdim 3G ye düştü.
Bende k20 pro var hiç şebeke sıkıntısı yaşamadım yasamayacagim anlamına gelmiyor tabi özellikle Turkcell hatlar da pek sıkıntı çıkmıyor

Oyla:

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Tek sim kayıt oluyor denilmiş ama haliyle hafıza kartı kullanamıyoruz o zaman redmi note 8 pro için söylüyorum

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bende k20 pro var hiç şebeke sıkıntısı yaşamadım yasamayacagim anlamına gelmiyor tabi özellikle Turkcell hatlar da pek sıkıntı çıkmıyor
Turkcell Band 20 yani 800 Mhz bandını en az kullanan operatör bu yüzden Turkcell'de pek hissedilmez yokluğu, çok kırsal alanlara gitmedikçe.

Oyla:

yazir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyın
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bende almak istiyorum mi9 veya mi9t pro satıcı önerisi olan var mı?

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Sağlam bi satıcıdan aldığınız müddetçe ve işini bilen birisi olduktan sonra repair de felan bir sıkıntı yaşamazsınız. Xiaomi de garanti olayı çok net değil bende açıkçası daha fazla veripte garantili diye almıyorum böylesi cihazlar çok daha mantıklıya geliyor. Yöneticimiz ve diğer arkadaşlar açıklamışlar gerçi sizin aklınıza takılan bir takım şeyleri ama bende fazladan yazmış bulundum sadece kayıtsız cihazlar düşüneni varsa diye yazıyorum çünkü insanlar bu meselede biraz doğal olarak endişeli olabiliyorlar ama inanın çok daha uyguna geliyor ve öyle sorun yaşayanınıda pek görmedim ama en büyük faktör burada satıcılar oluyor temiz düzgün bir satıcıda pek sıkıntı yaşayacağınızı sanmam bu yönden o yüzden garantili felan diye aradaki fiyat farkını vermeye pekte gerek yok.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Heyevlat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Saim
Cihazım
9t pro
Konular
1
Cihazına bootloader kilidi yazılımsal olarak açılır. Siz müracaat edersiniz. K20 pro da Band20 yok. Türkiye de söylenene göre yaygın kullanılan band 20. Şehir merkezinde yaşıyorsanız k20 pro alabilirsiniz. Tavsiyem global versiyon olan 9 t pro.
Cevabınız için teşekkürler. Ben eniyisi 9t pro alayım.

Oyla:
Üst Alt