Yardım İmei Kaydı

berkan010

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi 11 Ultra, 14 Pro Max
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

Kimlik üstüne 14 pro max kaydı yapacağım ancak sorum var kayıt ekranında 3 adet girme hakkımız var 1. kısma 14 pro max 2. kısma xiaomi markasına ait imei girdiğimde ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yine gelmiş ahkam kesiyor tek kuruş vergi vermeyip sınır ötesinden atıp tutanlar, akıl vermeye çalışanlar... Utanmıyor da "biz" derken. O vergiyi veren "BİZİZ" siz değil, önce vergini ver gel memleketine, vatana millete hayırlı bir iş yap ondan sonra bize, devlete, devletin kurumlarına akıl vermeye hakkın olsun.

Pek değerli yöneticilerimiz biliyorum ki her mesajı okuyorsunuz, bizler takip etmekten yorulduk bu trolü ve üper zeki tavsiyelerini, yalanlarını, -mış gibi yapmalarını. Düpedüz yalan söylüyor kendisinin ödeyeceğini söyleyerek. Üstelik tek konu da değil her IMEI konusuna zıplıyor utanmadan, verdiğimiz vergiye, vatanımıza, halkımıza sevgimize hakaret bunun her yazdığı, varlığı. punch~~

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Türkiye'de vergi ödemediğimi nereden biliyorsun ?

27 yıl, 11 ay; her ay vergi ödedim. Hala da ödemeye devam ediyorum.

Birileri gibi göbek kaşıyıp da vergi üzerinden çarpıtma yapmam.

Utanması gereken baş troll utanmıştır umarım.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
serkanguzel ve onununcuköy, bu konu kimin ne vergi ödediği yada vergi kaçırıp kaçırmadığı ile ilgili bir konu değil. Konu dışında cevap yazmaya devam edecekseniz ona göre önlem alalım bizlerde. Bu tarz konuşmalar, konuyu açan arkadaşın alacağı cevaplarında arada kaynamasına ve konunun bütünlüğünün bozulmasına sebep oluyor. Her ikiniz de deneyimli üyesiniz, lütfen bu durumunuza yakışır şekilde davranın. İyi forumlar.

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
serkanguzel ve onununcuköy, bu konu kimin ne vergi ödediği yada vergi kaçırıp kaçırmadığı ile ilgili bir konu değil. Konu dışında cevap yazmaya devam edecekseniz ona göre önlem alalım bizlerde. Bu tarz konuşmalar, konuyu açan arkadaşın alacağı cevaplarında arada kaynamasına ve konunun bütünlüğünün bozulmasına sebep oluyor. Her ikiniz de deneyimli üyesiniz, lütfen bu durumunuza yakışır şekilde davranın. İyi forumlar.
Bu konu başlığına ilk yazdığım mesajımı okursanız, konu dahilinde ve konunun özüne ait yazdım.

Ama sonraki mesajda şahsım itham ve töhmet altında bırakıldığı için yanıt vermek durumunda kaldım.

Sizlerin üzerine düşen ise, beni tanımadan itham etmesi nedeniyle, üyenin uyarılması gereğidir. Yani insanlar hakkında atıp - tutmak, itham etmek hoş şeyler değil.

Oyla:

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
vergi ödenir, %5 %10 %15 ve kaçakçılık bir suçtur ama normal bir vatandaş yurtdışından bırak alsın, şart koy 2 yılda bir defa ücretsiz kayıt hakkın var o telefonuda 2 yıl kayıt yaptıran kullanabilir de bu bile bir nebze kabul edilebilir.
ancak %50 vergi değil soygunculuktur, hükümet geliri, gideri yönetemeyecek, ekonomiyi kendi parazitlerini beslemek için mahvedecek, yandaş köpekleri aç kalmasın, onlar vergi vermesin diye vatandaşa %50 vergi zorlayacak, bir sürü saçma şartlarla birlikte 20 bin gibi bir fiyata kayıt ettir diyecek, kusura bakma da millette böyle yolları dener tabiki

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
vergi ödenir, %5 %10 %15 ve kaçakçılık bir suçtur ama normal bir vatandaş yurtdışından bırak alsın, şart koy 2 yılda bir defa ücretsiz kayıt hakkın var o telefonuda 2 yıl kayıt yaptıran kullanabilir de bu bile bir nebze kabul edilebilir.
ancak %50 vergi değil soygunculuktur, hükümet geliri, gideri yönetemeyecek, ekonomiyi kendi parazitlerini beslemek için mahvedecek, yandaş köpekleri aç kalmasın, onlar vergi vermesin diye vatandaşa %50 vergi zorlayacak, bir sürü saçma şartlarla birlikte 20 bin gibi bir fiyata kayıt ettir diyecek, kusura bakma da millette böyle yolları dener tabiki
%50 değil %100 vergi hocam yurtdisi bir telefon 15 bin ise Türkiye fiyatı 30 bin TL.
Yurtdisi telefon kullanıyorum direnç yaptırmak istemiyorum güncelleme sıfırlama olmuyor ve riskli işlem cihaz zarar görüyor. Sim kartlı akıllı saat alacağım aramaları ve mesajları telefona yönlendirerek kullanacağım.
Beni bu kadar ugrastirdiklari için bir daha asla yurtici cihaz almayacagim.

Oyla:
Üst Alt