Öncelikle hata olabilecek gözüme çarpan şeyleri listeleyeyim size, daha hızlı bi süreç olur bizler için, (play store şçinde play protect sertifikası kısmında cihaz sertifikalı değil yazıyotw )
1- magisk i twrp içinden kurdum otomatik yükleme yaptı sonrasında telefonu açtık ve uygulama kurulumu için ek indirme gerekli diye uyarı verdi ve güncelle dedim ama güncellemedi magisk güncel apk yı elle indirip kurdum, sonrasında açıldı ve ek kurulum gerekiyor uyarısı çıktı, güncelliyorum ama açılınca yine aynını yapıyor, şuan kurulu olan modülleri listeleleyeyim sizlere,
1.1-PIFS CHINA
1.2-PLAY INTEGRITY FIX
1.3-RIRU (ZYGISK ETKİNLEŞTİRİLDİĞİ İÇİN MODÜL ASKIYA ALINDI UYARISI VERİYOR)
1.4-SYSTEMLESS HOSTS
1.5-UNIVERSAL SAFETYNET FIX
1.6-ZYGISK-LSPOSED
2- LSPOSED uygulamasını playstore aracılığı ile indirdim sonrasında modül kurunca lsposed kullanımı aktifleşti ve uygulama simgesi ve içeriği değişti lakin uygulamayı açınca ekrana pupop pencere açılıyor ve parazit yönetici önerilir diyor, altında açıklamada lsposed tespit edilmeyi önlemek için sistem parazitlemeyi destekliyor, parazit yöneticiyi bildirimden açabilirsiniz, şu anki uygulamayı kaldırınız (bahsettiği kaldırmam gereken hangi uygulama bilememedim) asla gösterme ve tamam seçenekleri mevcut tamam diyorum , uygulama içinde ekranın üzerinde zygisk 1.9.2 kısmen etkinleştirildi uyarısı mevcut, altında ise sepolicy düzgün yüklenmemiştir, bazı özellikler çalışmayacaktır lütfen magisk geliştiricisine bildirin diye bir uyarı mevcut
hatam olduysa affola uykusuzum ve birazdan işe gideceğim