- Adım
- RasAlghun
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 34
Cihazınız rootlu muO ne demek oluyor hocam tam bilmiyorum nereden bakabilirim
Cihazınız rootlu muO ne demek oluyor hocam tam bilmiyorum nereden bakabilirim
Gelecek gibi duruyorHocam bu engel bl kilidi açık her cihaza gelecek mi benimkinde sorun yok eğer illa gelecek ise şimdiden modül kurayım
O ne demek oluyor hocam tam bilmiyorum nereden bakabilirim
eftsu ilk defa duydum hocam nasıl bir root yöneticisi acabaMagisk mi kernelsu mu eftsu mu aptach mi ne var? Kingroot supersu
Hocam dediklerinizi harfiyen yerine getirdim lakin yine hata veriyor bi müsaitliğiniz var ise birlikte kontrol etme şansımız varmı? saat gecenin 5 buçuğu 12 den beridir buna uğraşıyorum, wp olmayınca eliim kolum bağlı gündelik hayatım sekteye uğradı, yardımcı olursanız çok minnettar olurum.Cihazınızda root atıp aşağıdaki uygulamaları kurun sorununuz çözülecektir.
Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor? Sadece iki şey, Play Integrity'de "Device "ı geçmek (chiteman modülünü kullanın)
ve Bootloader yerel sertifika testini geçmek.(Bootloader Spoofer lsposed modülünü kullanın)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirKernelsu, magisk veya apatch aracılığıyla modül olarak yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLsposed'i yükleyin, ardından apk'yi cep telefonunuza yükleyin ve lsposed'i açın ve bu modül için Whatsapp'ı seçin
Hattınız başka telefon da açılıyor mu?Hocam dediklerinizi harfiyen yerine getirdim lakin yine hata veriyor bi müsaitliğiniz var ise birlikte kontrol etme şansımız varmı? saat gecenin 5 buçuğu 12 den beridir buna uğraşıyorum, wp olmayınca eliim kolum bağlı gündelik hayatım sekteye uğradı, yardımcı olursanız çok minnettar olurum.
aynen başka telefonun wp uygulamasında problemsiz açılıyor cihaz kaynaklı içerisindeki romdan, bu modellerde çin romu türkçeleştirilip geliyor sahte oluyor diye biliyorum, eğer çözemezsem mecburen farklı bir rom deneyeceğim bu seferde imei işlemi için tekrar ücfret vermem gerekecekHattınız başka telefon da açılıyor mu?
Google olay de cihaz sertifikalı olarak görünüyor mu? Eğer işlemleri yapıp görünmüyor ise verileri temizleyip tekrar bakın.aynen başka telefonun wp uygulamasında problemsiz açılıyor cihaz kaynaklı içerisindeki romdan, bu modellerde çin romu türkçeleştirilip geliyor sahte oluyor diye biliyorum, eğer çözemezsem mecburen farklı bir rom deneyeceğim bu seferde imei işlemi için tekrar ücfret vermem gerekecek
Öncelikle hata olabilecek gözüme çarpan şeyleri listeleyeyim size, daha hızlı bi süreç olur bizler için, (play store şçinde play protect sertifikası kısmında cihaz sertifikalı değil yazıyotw )Google olay de cihaz sertifikalı olarak görünüyor mu? Eğer işlemleri yapıp görünmüyor ise verileri temizleyip tekrar bakın.