Soru IMEI işlemi sonrası güncelleme

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Arkadaşlar akım yolu ile kayıt yapıldı telefona şu anda 13.0.4 var 13.0.6 çıktı ama telefonda gözükmüyor bu işlem sebep olmuş olabilir mi güncellemeye ikinci el aldım ben bl kilidi açık mı bilmiyorum. Elle yükleyip recovery ile kursam bir sorun çıkar mı?

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Arkadaşlar akım yolu ile kayıt yapıldı telefona şu anda 13.0.4 var 13.0.6 çıktı ama telefonda gözükmüyor bu işlem sebep olmuş olabilir mi güncellemeye ikinci el aldım ben bl kilidi açık mı bilmiyorum. Elle yükleyip recovery ile kursam bir sorun çıkar mı?

telefonu kapat açılırken yukarıda veya aşağıda kilit açık işareti çıkıyorsa açıktır.

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu kapat açılırken yukarıda veya aşağıda kilit açık işareti çıkıyorsa açıktır.
Açıkmış hocam ben şimdi nasıl güncelleme yapicam. Bir bilginiz var mı?

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Güncelleme tüm telefonlara tek seferde verilmiyor. Bekleyin, birkaç güne gelecektir.

figo83alex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
2
Akım yoluyla imei kaydı ne demek?

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Güncelleme tüm telefonlara tek seferde verilmiyor. Bekleyin, birkaç güne gelecektir.
Hocam hala bekliyorum gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akım yoluyla imei kaydı ne demek?
IMEI kaydı atılmıyor mi 10 sonrası telefonlara anakartta işlemcinin yanında bir bölgeye işlem yapılıyor ve kayıt olmuş oluyor btk ya sinyal gitmiyor ve bu şekilde sürekli 120 günde kalıyor kullanım süresi sıfırlasan da telefonu IMEI silinmiyor çok güzel bişey ama ustası yapması gereken bir işlem sıkıntılı bir yerde çünkü işlem yapılan yer

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Hocam hala bekliyorum gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI kaydı atılmıyor mi 10 sonrası telefonlara anakartta işlemcinin yanında bir bölgeye işlem yapılıyor ve kayıt olmuş oluyor btk ya sinyal gitmiyor ve bu şekilde sürekli 120 günde kalıyor kullanım süresi sıfırlasan da telefonu IMEI silinmiyor çok güzel bişey ama ustası yapması gereken bir işlem sıkıntılı bir yerde çünkü işlem yapılan yer
Hocam sizi kandırmışlar, böyle bir IMEI şekli yok. Btk ya sinyal gitmesi ne demek. Hindistan'dan şuradan buradan gelen telefonlar btk yı ne bilsin de sinyal göndersin.

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Hocam sizi kandırmışlar, böyle bir IMEI şekli yok. Btk ya sinyal gitmesi ne demek. Hindistan'dan şuradan buradan gelen telefonlar btk yı ne bilsin de sinyal göndersin.
Hocam kayıtlar böyle oluyor artık mi 11 vardı o da akım yolu ile kayıtlı idi ben 1 buçuk yıl boyunca tek hat şeklinde kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım telefonu amcam aldı zaten o da şu anda kullanıyor ve hiç bir sorun yok onda da böyle bir kayıt yöntemi var forumda da araştırırsanız görürsünüz hocam

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Yakın zamanda iki arkadaşıma Xiaomi 11T Pro ve 11 Ultra aldık. İkisi de direnç değişimli. 11T Pro BL kilidini açtığımda ve her TWRP üzerinden sıfırlama yaptığımda IMEI siliniyor ancak donanıma müdahale etmeye gerek kalmadan tekrar repair işlemi yapılabiliyor. Direnç değişimi yapılmışsa repair işlemini istediğiniz kadar yapabilirsiniz. IMEI repair işlemi hakkında tecrübeniz yoksa sıfırlama, yeni ROM yükleme vb işlemlere fazla bulaşmayın derim.​

Son düzenleme:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
Hocam kayıtlar böyle oluyor artık mi 11 vardı o da akım yolu ile kayıtlı idi ben 1 buçuk yıl boyunca tek hat şeklinde kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım telefonu amcam aldı zaten o da şu anda kullanıyor ve hiç bir sorun yok onda da böyle bir kayıt yöntemi var forumda da araştırırsanız görürsünüz hocam
hocam anakarta direnç eklemesi yapılarak imei değişimi yapılabilir ancak btk ya sinyal yollamama, imei süresi 120 günde sabit kalma gibi yöntemler mümkün değil. forumda da araştırsam, başka yerde de araştırsam mümkünatı yok. yani var olan imei içinde duracak, btk ya sinyal gitmeyecek vs. vs. gerçekten mümkün değil. Sizi yalanlamak için söylemiyorum, kim bu şekilde söyleyerek işlem yaptı ise ondan uzak durun diye söylüyorum.

Üst Alt