Yanlış bilgilendirme yapmayın.
7-10 Gün içerisinde aktif olmazsa imei, aldığınız yere başvurun.
Siz cihazı sıfır mı aldınız?Cumartesi günü aldım. Bi kilit varmış bunlarda, tekrar cumartesi gel demişti gidince sorayım o zaman.
Hocam ımeide 7-10 gün içerinde aktif olma gibi bir durum söz konusu değil. Cihazın ımeisi kayıt edildiyse zaten hep kayıtlı görünür. İlk kayıtsız görünüp sonradan kayıtlı görünme gibi bir durum duymadım.Yanlış bilgilendirme yapmayın.
7-10 Gün içerisinde aktif olmazsa imei, aldığınız yere başvurun.
Cihaz yurtiçi garantili cihaz ise BTK'nın kayıtları güncellemesi belli süre sürabiliyor. Yok telefon yurtdışı garantisiz cihazsa o zaman aldığınız yer ile iletişime geçmeniz daha mantıklı olabilir.Selam arkadaşlar, semers iletişimden redmi note 7 aldım. Sorun sıkıntı yok kullanıyorum imeisi vs var ama e devletten sorgulayınca kayıt bulunamadı diyor modeli vs tutuyor ama kayıt bulunamadı yazıyor sıkıntı olur mu?
Telefonu alalı 6 gün oldu.
Buyrun;Hocam ımeide 7-10 gün içerinde aktif olma gibi bir durum söz konusu değil. Cihazın ımeisi kayıt edildiyse zaten hep kayıtlı görünür. İlk kayıtsız görünüp sonradan kayıtlı görünme gibi bir durum duymadım.
Yine de konuyu takipteyim eğer sizin dediğinizi gibiyse biz de yeni birşey öğrenmiş oluruz
Cihaz yurtiçi garantili cihaz ise BTK'nın kayıtları güncellemesi belli süre sürabiliyor. Yok telefon yurtdışı garantisiz cihazsa o zaman aldığınız yer ile iletişime geçmeniz daha mantıklı olabilir.