Çözüldü IMEI gitmeden rom değiştirme

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Taiwan 1.0.2.0
Telefon Modeli
Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Note 12 Pro 5g Taiwan HyperOS var bir hevesle yükledim görüntüsü hoşuma gitmişti ama bazı sorunlar ve oyunda kasmalar var simge koyunca ekranda takılı kalıyor kapatıp açınca 2 kere başlayıp açılıyor MIUI geri dönmek istiyorum ama yazılımla IMEI atıldı gitmeden rom değiştirme şansım var mi mi kilidi açık.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sertifika silineceği için rom yüklerseniz recovery ekranında nvdata hatası ile kalır açılmaz. Yeniden imei atılması gerekir.

Oyla: Çözüm

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
Bootloader açıksa Twrp yükleyip , TWRPden Modem ve Efs yedeği alırsanız IMEI silinirse twrpden IMEI geri yükleyebilirsiniz.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açıksa Twrp yükleyip , TWRPden Modem ve Efs yedeği alırsanız IMEI silinirse twrpden IMEI geri yükleyebilirsiniz.
Twrp atarsam imei silinir dediler o yüzden twrp yüklemedim gider mi ?

Oyla:

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
Twrp yükleyince cihaz sifirlamaz veya IMEI silmez yıllardır kullanıyorum ilk defa duydum
Hatta IMEI atılan xiaomilerde sifirlamayi twrp üzerinden yapmayınca IMEI siliniyordu
Ben 2 yıldır bu şekilde redmi Note 10 Pro kullaniyorum , orjinal IMEI ve yüklediğim IMEI yedeklerim var canım sıkıldıkça twrpden IMEI değiştiriyorum.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yükleyince cihaz sifirlamaz veya IMEI silmez yıllardır kullanıyorum ilk defa duydum
Hatta IMEI atılan xiaomilerde sifirlamayi twrp üzerinden yapmayınca IMEI siliniyordu
Ben 2 yıldır bu şekilde redmi Note 10 Pro kullaniyorum , orjinal IMEI ve yüklediğim IMEI yedeklerim var canım sıkıldıkça twrpden IMEI değiştiriyorum.
Ben biraz sakat biriyim yanlış bir şey yaparım gider falan sıkıntı olur twrp yükledim diyelim yedeği aldım farklı rom atarsam twrp silinmez değil mi kalıcı mı oluyor twrp istediğim romu kurabilirim sıkıntı olmaz.

Oyla:

Koktay_x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Ben biraz sakat biriyim yanlış bir şey yaparım gider falan sıkıntı olur twrp yükledim diyelim yedeği aldım farklı rom atarsam twrp silinmez değil mi kalıcı mı oluyor twrp istediğim romu kurabilirim sıkıntı olmaz.
oldu da silindi twrp tekrar yüklersin ha modem ve efs yedeklerini hafıza kartına at sağlama al :) orochi abi bu işlerin piridir android yokken o vardı :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
kadıoğlu hocama iş cıkacak diyim :D :D
hocam sizin cihaz qualcomm o cihazda efs var evet sizin cihazda sorun olmaz ama redmi note 12 pro 5g cihaz mtk yani sertifikalı işlem yapıldıysa rom falan yüklenirse o işlem bozulur ve şebeke gelmez yinede siz bilirsiniz

Oyla:

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
kadıoğlu hocama iş cıkacak diyim :D :D

hocam sizin cihaz qualcomm o cihazda efs var evet sizin cihazda sorun olmaz ama redmi note 12 pro 5g cihaz mtk yani sertifikalı işlem yapıldıysa rom falan yüklenirse o işlem bozulur ve şebeke gelmez yinede siz bilirsiniz
MTK da Sertifika dediginiz olay Cihazda bulunan bir partition da bulunuyorsa o bölümü yedekleyip geri yüklemede niye bozuluyor ? Onu anlamadim
Yani efs degilde başka bir bölümde bulunuyorsa bölümü yedekleyip geri yukleyebilmeniz lazım .

Oyla:
Üst Alt