Çözüldü IMEI gitmeden rom değiştirme

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Taiwan 1.0.2.0
Telefon Modeli
Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Note 12 Pro 5g Taiwan HyperOS var bir hevesle yükledim görüntüsü hoşuma gitmişti ama bazı sorunlar ve oyunda kasmalar var simge koyunca ekranda takılı kalıyor kapatıp açınca 2 kere başlayıp açılıyor MIUI geri dönmek istiyorum ama yazılımla IMEI atıldı gitmeden rom değiştirme şansım var mi mi kilidi açık.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Redmi note 12 pro 5g cihazlarında twrp den aldığınız yedekler geri yüklenmiyor bilginize şuan bu cihaza resmi twrp yok gaza gelip yüklemeyin efs yedeği alsanızda geri yüklenmez

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
19
Redmi note 12 pro 5g cihazlarında twrp den aldığınız yedekler geri yüklenmiyor bilginize şuan bu cihaza resmi twrp yok gaza gelip yüklemeyin efs yedeği alsanızda geri yüklenmez
Valla twrp yükledim cihaz brick oldu yeni rom kurdum eski imeiler geri geldi cihaz kendine geldi HyperOS rom gerçekten çok kötü aşırı kötü kastırıyor telefonu yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.

Oyla:

Marvrex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
6
Valla twrp yükledim cihaz brick oldu yeni rom kurdum eski imeiler geri geldi cihaz kendine geldi HyperOS rom gerçekten çok kötü aşırı kötü kastırıyor telefonu yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.
ben şuan aynı telefonda hyperos global rom kullaniyorum gayet iyi bi sıkıntısı yok ekran süreside arttı gibi eskiye göre

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
19
Valla bende çok kasıyordu ısınıyordu MIUI daha iyi şimdilik kendine geldi tel rahatladı.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
MTK da Sertifika dediginiz olay Cihazda bulunan bir partition da bulunuyorsa o bölümü yedekleyip geri yüklemede niye bozuluyor ? Onu anlamadim
Yani efs degilde başka bir bölümde bulunuyorsa bölümü yedekleyip geri yukleyebilmeniz lazım .
yok hocam nvram ve nvdata bölümlerinde bulunmuyor sistem de bulunuyor sertifikasyon rom yükleme ve değiştirmede buralar da değiştiği için sertifika gidiyor sertifika da değil tam dediğim bir tür patch sistemi kandırıyor yoksa dediğinizi anlıyorum eskiden nvram ve data ya yazardı onu yedekleyip geri yükleyince gelirdi şimdi o şekilde olmuyor sd işlemci yine aynı onda öyle bir sorun yok efs yi yedekle tamamdır

Oyla:

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
5
yok hocam nvram ve nvdata bölümlerinde bulunmuyor sistem de bulunuyor sertifikasyon rom yükleme ve değiştirmede buralar da değiştiği için sertifika gidiyor sertifika da değil tam dediğim bir tür patch sistemi kandırıyor yoksa dediğinizi anlıyorum eskiden nvram ve data ya yazardı onu yedekleyip geri yükleyince gelirdi şimdi o şekilde olmuyor sd işlemci yine aynı onda öyle bir sorun yok efs yi yedekle tamamdır
bence yine atıldıgı dizinden yedeklenip yüklenebilir . diye düşünüyorum ilerde çıkar bir yöntemi .

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
bence yine atıldıgı dizinden yedeklenip yüklenebilir . diye düşünüyorum ilerde çıkar bir yöntemi .
hocam valla çıkar mı çıkar birşey diyemem mantıken evet yapılabilir ama eskisi gibi bunlarla ugraşamıyorum mesleğim farklı ve pek vaktim yok aslında boxların yaptıgı değiştirdiği yeri bulabilirsek usb sniffer gibi birşey mantıken yapılabilir nasıl yapılır az cok fikir var kafamda büyük ihtimalle de çözerim ama bunları anlatmak birilerine yardımcı olmak güzel olsa da bir çok kullanıcı sadece telefonu kullanıyor yazılımından falan bihaber maddi kazancı da yok bunun ama bu işler ciddi vakit alıyor elimde bir kaç mtk cihaz olması lazım vs vs telefoncu tamirciler de zaten bu işlemlerin %99 undan bihaber o yüzden box denilen cihazları programları kullanıyorlar arayüzden oraya tıkla buraya tıkla imei yaz gönder gitsin bununla vakit de harcayamazlar ayrı bir sektör uzmanlık alanı kolay gibi anlattığıma bakmayın gerçekten zor bu kadar emek verip bunu bedavaya anlatsak geçimimizi nasıl sağlayacagız ? velhasıl işler eskisi gibi değil snapdragon işlemciler halen aynı ben oradan yürüyorum ve snapdragon severim

Oyla:
Üst Alt