Boş yorum değil bu. Eu rom hatası çok. Bazen ağa bağlanmıyor. Veri kullanımı hatalı sınır koyamıyorsun. Sadece bendemidir bilmem ama parmak izi bazen çalışmıyor, enteresan.Çeviri hatalarına denk gelmedim belki de gözümden kaçmıştır hocam. Parmak izi zaten yavaş kısacası pek randıman alamazsınız istesiniz de bence Ama yüz okuma gayet hızlı bence. Kısacası pek bilgim yok dedikleriniz hakkında biraz boş bir yorum gibi oldu
Ben kendi yaptığım yoruma boş oldu dedim zaten. Sonuç odaklı bişey çıkmadı çünkü yorumumdan. Parmak izi hangi romu denerseniz deneyin yavaş ekrana gömülü olmasından dolayı. Diğer dediğiniz durumları maalesef ki bilemiyorum umarım yardımcı olacak başka arkadaşlarımız çıkar.Boş yorum değil bu. Eu rom hatası çok. Bazen ağa bağlanmıyor. Veri kullanımı hatalı sınır koyamıyorsun. Sadece bendemidir bilmem ama parmak izi bazen çalışmıyor, enteresan.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon ben yanlış anladım parmak izi yavaş çalışıyor değil bazen hiç çalışmıyor. Ama güzel romdu ileride hatalar gidince kesinlikle ama kesinlikle yükleyeceğim romdur.Ben kendi yaptığım yoruma boş oldu dedim zaten. Sonuç odaklı bişey çıkmadı çünkü yorumumdan. Parmak izi hangi romu denerseniz deneyin yavaş ekrana gömülü olmasından dolayı. Diğer dediğiniz durumları maalesef ki bilemiyorum umarım yardımcı olacak başka arkadaşlarımız çıkar.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi