Hocam 9.6.13 sürümü beta mıPil farkı var eu batarya performansı stabilliği icin tercih edilen bir rom başka sürüm deneyin mesela 9.6.13 sürümünde pil performansı iyi.
Evet hocamHocam 9.6.13 sürümü beta mı
teşekkürler hocam...Evet hocam
Rica ederim hocamteşekkürler hocam...
Hocam bazı yerler çevrilmemiş. Sadece bendemidir bilmiyorum ama bazen parmak izi çalışmıyor. Veri kullanımı hatalı ayar yapamıyorsun.Hangi sürümdesiniz ? Ben de eu kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok şu ana kadar.
Teşekkür ederim hocamMi flaş ile fastboot rom yükleyin
Sizin cihazlar icin olan romlarda hata var herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşağıdaki konulardan işleminizi yapalirsiniz
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Rica ederimTeşekkür ederim hocam
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çeviri hatalarına denk gelmedim belki de gözümden kaçmıştır hocam. Parmak izi zaten yavaş kısacası pek randıman alamazsınız istesiniz de bence Ama yüz okuma gayet hızlı bence. Kısacası pek bilgim yok dedikleriniz hakkında biraz boş bir yorum gibi olduHocam bazı yerler çevrilmemiş. Sadece bendemidir bilmiyorum ama bazen parmak izi çalışmıyor. Veri kullanımı hatalı ayar yapamıyorsun.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çeviri hatalarına denk gelmedim belki de gözümden kaçmıştır hocam. Parmak izi zaten yavaş kısacası pek randıman alamazsınız istesiniz de bence Ama yüz okuma gayet hızlı bence. Kısacası pek bilgim yok dedikleriniz hakkında biraz boş bir yorum gibi oldu
Bende de o şekilde hocam. Maalesef araştırmadım çok da büyük bir sorun olmadığı için.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cevirme hatasindan ziyade bende su hata var hocam.stabil eu rom kullaniyorum alt tarafta mi hesabi ve home bolumleri yarim gozukuyo varmidir acaba bir çözümü??