Sorun olmaz bende e250 yazdim mi 6İmei atıldığını söylemişti ama nokia 6220 olduğunu bilmiyordum bana bir zararı olmaz ise fazla kurcalamayalım
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin sorununuz imei ile ilgili değil, işlem sırasında nv değerlerine zarar vermişsiniz gibi duruyor. Sağlam qcn bulmalısınız.merhaba arkadaşlar bende mi 5s plu samsung e250 imei attım önceleri her yerde full çeken telefon şimdi ise sadece dışarıda 4,5 g çekiyor içeride ise ne arama yapıyor ne aranabiliyorum şebekeyi 2g yapınca hiç sorun yok her yazılım yükleyince devamlı şebekeyi 2g yapmak zorundayım arkadaşlar bana bu konuda yardım edebilecek varsa sevinirim şimdi ne yapmam lazım ya eski imeilere geri dönmem lazım bu seferde pasaport ara dur ve 200 tl bayıl saygılar
Hocam ben hattı başka bir telefona takarak yeniden aktif hale getirdim fakat tekrar telefonuma takınca aynı şekilde 4.5G çekmiyor.IMEI nin şebeke çekimi üzerinde en ufak bir etkisi yoktur arkadaşlar.
800 bandından dolayıdır, imei ile şebeke çekiminin alakası yoktur. Xiaomi cihazlarda 4.5G ibaresi yoktur, 4G yazar.Hocam ben hattı başka bir telefona takarak yeniden aktif hale getirdim fakat tekrar telefonuma takınca aynı şekilde 4.5G çekmiyor.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi