Yardım IMEI değişim denemesinden sonra

dnztlz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
mi4
Konular
1
Herkese selamlar yurtdışından geleli 5 ay falan olmuş hiç dikkat etmedim mesaj falan da gelmedi telefon kapattılar 2 gün önce.
Telefonu son developer sürüme flashladım ve imei değiştirme işlemine başladım (QPST ve Hexedit ile).
İşlemlerden sonra IMEI 1:0 oldu ve IMEI:2 aynı kaldı.
Bugün android 6 üzerinden yapmayı deneyecektim işlemi miflash tool üzerinden romu flashlarken clean and lock seçeneği seçili kalmış dikkatsizlikten bootloader kilitllendi.
telefonun da imei bozuk olduğu için setup kısmında mi account a girerken cant get device id hatası alıyorum ve bootloader kapalı olduğu için başka rom da flashlayamıyorum.
Setup kısmını bypass yapmak için birkaç yöntem denedim ama işe yaramadı hata ayıklama modunu da açamıyorum cihazı açamadığım için :D
Yani başıma gelmeyen kalmadı önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler

dnztlz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
mi4
Konular
1
Evet :) Galiba şimdi göndermeniz gerekecek :) Çözümü bizde var.
bu sefer mecbur galiba :D özelden yazıyorum
[doublepost=1509871776,1509871721][/doublepost]Arkadaşlar bootloaderı kaldırmayı başardım (miunlocku c nin içine açınca yaptı ne alakaysa clap~~)
Telefonun açılması için hangi romu flashlamamı önerirsiniz?
[doublepost=1509889403][/doublepost]Arkadaşlar sorunu çözdüm imei oalyında sorun tamamen miui 9 la alakalıymış.
Miui 8 china developer yükleyip hallettim işlemleri sonra miui 9 global developere flashladım.
Hicbir sorun kalmadı.
Herkese teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt