Yardım IMEI değişim denemesinden sonra

dnztlz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
mi4
Konular
1
Herkese selamlar yurtdışından geleli 5 ay falan olmuş hiç dikkat etmedim mesaj falan da gelmedi telefon kapattılar 2 gün önce.
Telefonu son developer sürüme flashladım ve imei değiştirme işlemine başladım (QPST ve Hexedit ile).
İşlemlerden sonra IMEI 1:0 oldu ve IMEI:2 aynı kaldı.
Bugün android 6 üzerinden yapmayı deneyecektim işlemi miflash tool üzerinden romu flashlarken clean and lock seçeneği seçili kalmış dikkatsizlikten bootloader kilitllendi.
telefonun da imei bozuk olduğu için setup kısmında mi account a girerken cant get device id hatası alıyorum ve bootloader kapalı olduğu için başka rom da flashlayamıyorum.
Setup kısmını bypass yapmak için birkaç yöntem denedim ama işe yaramadı hata ayıklama modunu da açamıyorum cihazı açamadığım için :D
Yani başıma gelmeyen kalmadı önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
aynısı başıma samsung s3te gelmişti imei yedeklemediğim için imei yok olmuştu aynısı sizin başınıza gelmiş.geçmiş olsun

Oyla:

dnztlz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısı başıma samsung s3te gelmişti imei yedeklemediğim için imei yok olmuştu aynısı sizin başınıza gelmiş.geçmiş olsun
Hocam ben imei yi falan yedekledim qcn olarak ama miui 9 dan mıdır anlamadım ne imeiyi değiştirebildim ne yedeği geri yükleyebildim,o sebepten sürüm düşürelim dedik te daha beter ettik angel~~

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Hocam ben imei yi falan yedekledim qcn olarak ama miui 9 dan mıdır anlamadım ne imeiyi değiştirebildim ne yedeği geri yükleyebildim,o sebepten sürüm düşürelim dedik te daha beter ettik angel~~
keşke yapmasaydınız..ben imei attırarak sorunu çözmüştüm ama belki başka cevaplar gelir....

Oyla:

dnztlz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
mi4
Konular
1
keşke yapmasaydınız..ben imei attırarak sorunu çözmüştüm ama belki başka cevaplar gelir....
Aynen hocam şu an zaten yapabilecek birşeyim yok bilgim dahilinde forumun teknik desteğine başvurdum umarım yardımcı olurlar.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mi account remove tool ile mı hesap'ını kaldırmayı denedizmi hocam telefondan girdiğim için link veremiyorum.

Oyla:

jeddi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
hocam geçen hafta benim de başıma geldi
mi account hatasını kaldırmak için;
i.mi.com adresine gir üst kısımda bağlı cihazlardan cihazını sildiğinde cihaz açılışında account istemeyecek
ayrıca;
inkteki videoyu izle kurulum aşamasını geçmek için,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

dnztlz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
mi4
Konular
1
Mi account remove tool ile mı hesap'ını kaldırmayı denedizmi hocam telefondan girdiğim için link veremiyorum.
malesef denemiştim hocam işe yaramadı.
hocam geçen hafta benim de başıma geldi
mi account hatasını kaldırmak için;
i.mi.com adresine gir üst kısımda bağlı cihazlardan cihazını sildiğinde cihaz açılışında account istemeyecek
ayrıca;
inkteki videoyu izle kurulum aşamasını geçmek için,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
cihazı kaldırmıştım zaten siteden hocam ama videodaki arkadaşın yaptıklarını yaparak second space e kadar geldim ancak second space e geçerken beyaz ekran geliyor öyle kalıyor.

Oyla:
Üst Alt