Soru IMEI atılma

ozcnyldz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ÖZCAN YILDIZ
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, geçen gün redmi note 7 satın aldım orijinal cihaz kayıtlı sandım fakat 3g destekli baska bir cihaz olarak kayıtlı sistemde bundan dolayı cihazda 4g hizmeti kullanamıyorum, herhangi 4g destekli telefon IMEI numarası ile kayıt yaparsam sorun çözülür mü ? Tanıdık bir arkadaşa sordum bu cihaza IMEI atılamayacagını söyledi böyle bir şey var mı ve son olarak Turkcell dışında diğer operatörlerde sıkıntı yaşanıyor note 7 de diye duydum aydınlatırsanız memnun olurum tskler..

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
IMEI'nın hangi cihaza ait olduğunun bir önemi yok cihaza atılan IMEI de kayıtlı cihazın da 4.5g desteğinin olup olmaması önemli değil sim kartınızı başka bir cihaza takıp ayar yapılandırması yapıp geri kendi cihazınıza takabilirsiniz. Bu arada Redmi Note 7'e IMEI atılabiliyor.

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
imei repair işlemi yapmanız gerekiyor hocam
farklı kaynaklardan araştırarak yapabilirsiniz
veyahut güvendiğiniz bir telefoncuda aynı imei ile yaptırabilirsiniz
Aynı durum bende de 2g için vardı

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Jolly. Free

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jolly
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, geçen gün redmi note 7 satın aldım orijinal cihaz kayıtlı sandım fakat 3g destekli baska bir cihaz olarak kayıtlı sistemde bundan dolayı cihazda 4g hizmeti kullanamıyorum, herhangi 4g destekli telefon IMEI numarası ile kayıt yaparsam sorun çözülür mü ? Tanıdık bir arkadaşa sordum bu cihaza IMEI atılamayacagını söyledi böyle bir şey var mı ve son olarak Turkcell dışında diğer operatörlerde sıkıntı yaşanıyor note 7 de diye duydum aydınlatırsanız memnun olurum tskler..
Sizin cihazınıza imei atılma olayı düzgün yapılmadığı için böyle bir sorun yaşıyorsunuz. İmei atılır sadece tek çalışır. Düzgün işlem yapılırsa hiçbir sorun yaşamazsınız

Oyla:

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Isters 3310 IMEI olsun bütün şebekelere bağlanır cihaz desteklerse o yüzden ya hatla alakalı ya da telefon

Oyla:

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
hocam bende ilk aldım global eu yüklüydü telde ilk 4gden yukarı cıkmazken *7000# yapıp 4.5 gyi iptal ettim volte e kodu vardı *#*#86583#*#* olması gerek bunu yaptım sonra tekrar 4.5g yi aktif ettim rest attım sorunsuz volte geldi bide güncelleme geldi o esnada 4.5gyi direk gördü tel

Oyla:

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Benim telde de volte açık ama görüntülü konuşmaya izin vermiyor. Hattım pttcell (TT) ve Vodafone veya Türkcell sıkıntı çıkarmazken TTde bu konuda resmen işkence ediyor. Telefonun IMEI yi kontrol edince Concord markası çıkıyor.

Oyla:
Üst Alt