Yardım İmei Atılınca NFC özelliğini kullanamıyorum. Yardım lütfen

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.5
Telefon Modeli
Xiaomi Note 9Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamün aleyküm. Telefona İMEİ attırdım. Sonrasına kredi kartindan telefonun NFC özelliği ile sipariş yapıyordum. Bankadan "Telefonunuzda root işlemi yapıldığı için güvenlik gereği bazi islemleriniz sınırlandırilmistir." Mesaji geldi. Sonrasında da NFC ile ödeme yapamıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
telefon hakkında kısmında hint romu yüklü olsa dahi global yazıyor, ben hint romu yükledim orada miui global 12.5 vs. yazıyor. telefonun arka kamerasında 48 mp mi yazıyor 64 mp mi yazıyor yanlış rom atmasınlar
64 yazıyor. Hocam 2 gündür yazılım deniyor yazilimcilar bi türlü telefon olmadi. En son telefon india telefonu, magisk tarzi uygulamalar kullanmasini bilmezsen bu hale getirir dediler. İndia telefonlarda root islemi sıkıntılıymis. Global telefon aldim bende yeni ama 2 3 gün de telefonsuz kaldik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefoncuda biraz sıkıntılıymış :) ben müşterimi bu kadar bekletsem bir ton küfür yerdim heralde.
Sorma hocam biz sabırlı davrandik valla :)

Hocam USB/SD kart ile

Bu dosyayı kurun bukadar basit
Büyük ihtimal twrp de dosyaları sifrelidir oyuzden PC den atamiyorsunuz
Hocam yeni telefon aldim şimdi. Telefoncu kilidini açtı şimdi haftaya tekrar imei atılacak bunada. İmei atılınca tekrar telefonun bankadilik uygulamalarinda Nfc sorunu cekermiyim acaba. Telefoncuya söyledim sorun olmayacak dedi gercide. İndia telefonlarmi sadece sorun

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
imei attıktan sonra rootu kaldırsın o zaman telefoncu, Xiaominin aynı modelde bile bir sürü çeşidi var, kafa karıştırıyor iyice, yanlış bir işlem yaptırmamak için peşin konuşmamak lazım

Çin sürümü yok cihazın. Hindistan ve Global sürümleri var. Global Redmi Note 9 Pro modelinin kod adı JOYEUSE, Hindistandaki Pro Modelinin Kod adı ise CURTANA. REDMİ NOTE 9 PRO MAX Sürümün kod adı ise EXCALİBUR, Redmi Note 9S Global (ki bu model Hindistan da Pro olarak satılıyor) modelinin Kod adı da CURTANA, Redmi Note 9 (DÜZ) modelin kod adı da MERLİN. Böyle saçma sapan kafaları allak bullak eden bir seri oldu bu. Üretimin bir kısmı Hindistandaki fabrikaya kayınca olan oldu.
Xiaomi çorbası

Son düzenleme:
Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
imei attıktan sonra rootu kaldırsın o zaman telefoncu, Xiaominin aynı modelde bile bir sürü çeşidi var, kafa karıştırıyor iyice, yanlış bir işlem yaptırmamak için peşin konuşmamak lazım

Xiaomi çorbası
Telefonun kod adı nerede yazıyor hocam

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
CPU z uygulamasını indirin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
benim telefon redmi note 9 s ama hindistan romu yükledim o yüzden note 9 pro olarak görünüyor ama kodu curtana

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
CPU z uygulamasını indirin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
benim telefon redmi note 9 s ama hindistan romu yükledim o yüzden note 9 pro olarak görünüyor ama kodu curtana
Teşekkürler. Joyeuse yazıyor bende de orada suan yeni telefonda

Benim anlamadığım hindistan telefona yazilim atarken telefon çökünce bu telefon artık kullanilamaz halemi geliyor. Bu şekilde çökmeler de telefon açılamaz hale gelme durumu varmi arkadaşlar?

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
eski telefonda ne yazıyor du? yanlış rom (yazılım) atılınca evet açılmıyor ama tamirciler bir şekilde yapıyor, sizin telefoncu bu işin aracısı sanırım hala sizin telefonun sorununu çözemedi

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Teşekkürler. Joyeuse yazıyor bende de orada suan yeni telefonda

Benim anlamadığım hindistan telefona yazilim atarken telefon çökünce bu telefon artık kullanilamaz halemi geliyor. Bu şekilde çökmeler de telefon açılamaz hale gelme durumu varmi arkadaşlar?
Hocam yok öyle bir şey. Telefoncu trsalgado nun da dediği gibi aracı sanırım ve sizi keklemeye çalışıyor. Cihaza o model için üretilen herhangi bir romu atabilirsiniz. Rom flashlarken doğru yolu (genellikle geliştiriciler izlemeniz gereken yolu detaylı anlatır) izlerseniz hiç bir sıkıntı olmaz.

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
eski telefonda ne yazıyor du? yanlış rom (yazılım) atılınca evet açılmıyor ama tamirciler bir şekilde yapıyor, sizin telefoncu bu işin aracısı sanırım hala sizin telefonun sorununu çözemedi
Aynen oda başkasını arayarak yaptirmaya çalışıyor hocam.

Hocam yok öyle bir şey. Telefoncu trsalgado nun da dediği gibi aracı sanırım ve sizi keklemeye çalışıyor. Cihaza o model için üretilen herhangi bir romu atabilirsiniz. Rom flashlarken doğru yolu (genellikle geliştiriciler izlemeniz gereken yolu detaylı anlatır) izlerseniz hiç bir sıkıntı olmaz.
Banada öyle geliyor hocam

Oyla:
Üst Alt