Yardım İmei Atılınca NFC özelliğini kullanamıyorum. Yardım lütfen

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.5
Telefon Modeli
Xiaomi Note 9Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamün aleyküm. Telefona İMEİ attırdım. Sonrasına kredi kartindan telefonun NFC özelliği ile sipariş yapıyordum. Bankadan "Telefonunuzda root işlemi yapıldığı için güvenlik gereği bazi islemleriniz sınırlandırilmistir." Mesaji geldi. Sonrasında da NFC ile ödeme yapamıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Sadece uygulamayı kursanız tamamdı. Recovery menüsüne girip magisk Uninstaller flashlamalı veyahut twrp den magisk tekrar kurmalisiniz.

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Sadece uygulamayı kursanız tamamdı. Recovery menüsüne girip magisk Uninstaller flashlamalı veyahut twrp den magisk tekrar kurmalisiniz.
Hocam Recovery menüsüne nasıl girebiliyorum şuan telefon sürekli kendini başlatmaya çalışıyor ama başlatmıyor. Twrp modunu açtım ama dili ingilizce onunda. Ne yapmam gerekiyor acaba şuan

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Dili Türkçe yapabilirsiniz biraz kurcalayın twrpyi. Ayarların içinde magisk yükle seçeneği olmalı, ordan magisk yükleyebilirsiniz. Veyahut telefonunuza uygun rom indirip içindeki boot.img dosyasını telefona atıp onu flashlayabilirsiniz.

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Dili Türkçe yapabilirsiniz biraz kurcalayın twrpyi. Ayarların içinde magisk yükle seçeneği olmalı, ordan magisk yükleyebilirsiniz. Veyahut telefonunuza uygun rom indirip içindeki boot.img dosyasını telefona atıp onu flashlayabilirsiniz.
Hocam İngilizce ve Çince dil seçeneği var sadece. Ayarlar içerisinde Magisk yükle seçeneğide yok. Magisk ile ilgili ZİP dosyası indirip telefonu Twrp modunda atıp bilgisayara bağlayıp telefon hafızası içerisine atmayı deniyorum, telefona hiçbirşey atılmıyor. NFC kullanalım dedik telefondan olduk resmen yokmu bi çaresi bunun

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
geçmiş olsun, şuan telefon ne durumda çözebildiniz mi problemi?

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92
Hocam İngilizce ve Çince dil seçeneği var sadece. Ayarlar içerisinde Magisk yükle seçeneğide yok. Magisk ile ilgili ZİP dosyası indirip telefonu Twrp modunda atıp bilgisayara bağlayıp telefon hafızası içerisine atmayı deniyorum, telefona hiçbirşey atılmıyor. NFC kullanalım dedik telefondan olduk resmen yokmu bi çaresi bunun
Hocam USB/SD kart ile

Bu dosyayı kurun bukadar basit
Büyük ihtimal twrp de dosyaları sifrelidir oyuzden PC den atamiyorsunuz

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
geçmiş olsun, şuan telefon ne durumda çözebildiniz mi problemi?
Yok hocam bugün gün içinde telefonu telefoncuya verdim. Akşam gittim, cihaz İNDİA cihazıymış yazılım bulmak çok zor yarın öğleden sonraya kadar hallederiz dedi. Halen telefonsuz bekliyorum. Telefon Hakkında kısmında Global cihaz diye yazıyordu bnde anlamadım ne olacak valla bıktırdı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam USB/SD kart ile

Bu dosyayı kurun bukadar basit
Büyük ihtimal twrp de dosyaları sifrelidir oyuzden PC den atamiyorsunuz
İlginiz için sağolun hocam, telefoncuya verdik bakalım o da yazılım bulmakla meşgul bi türlü uygun yazılım bulamadılar

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
inşallah sorununuz çözülür hocam iyi günler

Oyla:

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Yok hocam bugün gün içinde telefonu telefoncuya verdim. Akşam gittim, cihaz İNDİA cihazıymış yazılım bulmak çok zor yarın öğleden sonraya kadar hallederiz dedi. Halen telefonsuz bekliyorum. Telefon Hakkında kısmında Global cihaz diye yazıyordu bnde anlamadım ne olacak valla bıktırdı hocam

İlginiz için sağolun hocam, telefoncuya verdik bakalım o da yazılım bulmakla meşgul bi türlü uygun yazılım bulamadılar
Telefoncuda biraz sıkıntılıymış :) ben müşterimi bu kadar bekletsem bir ton küfür yerdim heralde.

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19

telefon hakkında kısmında hint romu yüklü olsa dahi global yazıyor, ben hint romu yükledim orada miui global 12.5 vs. yazıyor. telefonun arka kamerasında 48 mp mi yazıyor 64 mp mi yazıyor yanlış rom atmasınlar

Oyla:
Üst Alt