Yardım İmei Atılınca NFC özelliğini kullanamıyorum. Yardım lütfen

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.5
Telefon Modeli
Xiaomi Note 9Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamün aleyküm. Telefona İMEİ attırdım. Sonrasına kredi kartindan telefonun NFC özelliği ile sipariş yapıyordum. Bankadan "Telefonunuzda root işlemi yapıldığı için güvenlik gereği bazi islemleriniz sınırlandırilmistir." Mesaji geldi. Sonrasında da NFC ile ödeme yapamıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
magiski kaldırmanız lazım
Alakası yok magisk içinden magisk hide açıp hangi banka uygulaması ise onu magisk hide içinden işaretlemeniz gerekiyor. Böylelikle rootu göremiyor banka programınız.

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alakası yok magisk içinden magisk hide açıp hangi banka uygulaması ise onu magisk hide içinden işaretlemeniz gerekiyor. Böylelikle rootu göremiyor banka programınız.
Hocam amatör anlamda kullanıcıyîm ben. İmei atma işlemini de telefoncuya yaptırdım. Bu söylediğiniz işlemi ben yapamam büyük ihtimalle. Nasıl bir yol izlemeliyim. Çünkü NFC ile yapılan tüm uygulamalar ayni hatayi veriyor.

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam amatör anlamda kullanıcıyîm ben. İmei atma işlemini de telefoncuya yaptırdım. Bu söylediğiniz işlemi ben yapamam büyük ihtimalle. Nasıl bir yol izlemeliyim. Çünkü NFC ile yapılan tüm uygulamalar ayni hatayi veriyor.
Hocam uygulamalarınız arasında magisk diye bir uygulama olmalı ona girip ayarlarına girip magisk hide özelliğini aktif etmeniz gerekli öncelikle.

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uygulamalarınız arasında magisk diye bir uygulama olmalı ona girip ayarlarına girip magisk hide özelliğini aktif etmeniz gerekli öncelikle.
Hocam telefonda Magisk uygulamasına baktım öyle uygulama yok. Ben kendim root işlemi yapmadım telefoncuya sadece İMEİ attırdım. Magisk'i yükleyip telefona bu işlemi yapabilir miyim rootlamadan, yada telefona yükleyerek yapilabiliyormu

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam telefonda Magisk uygulamasına baktım öyle uygulama yok. Ben kendim root işlemi yapmadım telefoncuya sadece İMEİ attırdım. Magisk'i yükleyip telefona bu işlemi yapabilir miyim rootlamadan, yada telefona yükleyerek yapilabiliyormu
Önce magisk APK yükleyin sonrasında videoda ki işlemleri uygulayın.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
IMEI işlemi için root atmak gerekiyor IMEI atan kişi root yapıp cihazdan sadece magisk (root yönetim uygulamasını) kaldırıp bırakmış halbuki rootu kökten kaldırması gerekiyordu.
Kısacası cihaza magisk kurup çalıştırıp rootu kökten kaldırmanız gerekiyor hocam bu kadar basit

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
magisk kaldırmanız gereksiz, uygulama yoksa önce magisk uygulamasını kurup zygisk aktive edip engellenenler listesine banka uygulamasını ekleyin. Bu yetmeyecektir, magisk ayarlar menüsünden magisk uygulamasını gizle diye bir seçenek var ordan da uygulamayı gizleyin, ilgili yeri açtığınız zaman magisk uygulamasını settings adı altında bir uygulamaya çevirir. Telefonu bir kez yeniden başlatıp nfc kullanmaya başlayabilirsiniz. Takılırsanız haber verin.

Oyla:

XcLusive33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
magisk kaldırmanız gereksiz, uygulama yoksa önce magisk uygulamasını kurup zygisk aktive edip engellenenler listesine banka uygulamasını ekleyin. Bu yetmeyecektir, magisk ayarlar menüsünden magisk uygulamasını gizle diye bir seçenek var ordan da uygulamayı gizleyin, ilgili yeri açtığınız zaman magisk uygulamasını settings adı altında bir uygulamaya çevirir. Telefonu bir kez yeniden başlatıp nfc kullanmaya başlayabilirsiniz. Takılırsanız haber verin.
Magisk'i indirdim hocam. Güncelle bölümü çıktı Güncelle dedim. Sonra yeniden başlatın dedi. Yeniden Başlatın'a tıkladım. Telefon 10 dakikadır kendini sürekli yeniden başlatmaya çalışıyor, telefon açılmıyor. Ne yapmam gerek şuan telefon kaldı öyle. Sürekli açılış ekranında kalıyor.

Oyla:
Üst Alt