- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi 10 T
- Konular
- 44
Twrrp açın advanced menüye girin UNROOT YAZISINI tıklayıp kaydırın işlem bitince reboot sistem yapın
BL kilidi açık cihazda bankacılık uygulamaları root hatası verir sürekli.twrp içinde ss alamıyorum ama bankacılık uygulamalarında root uyarısı veriyor. ve ses açma güç tuşu ile twrp giriş yapabiliyorum (sürüm 3.4.0-15mauronofrio). Yeni global rom flashlayacağım şimdi ama 12.0.1 sürümünde fastboot rom yok. mi flash ile nasıl rom atacağım acaba? recovery rom oluyor mu mi flash ile?
hocam benim cihazımın bl kilidi açık banka uygulamalarından hiç uyarı almadım ayrıca önceden root yüklüydüBL kilidi açık cihazda bankacılık uygulamaları root hatası verir sürekli.
BL kilidi açık olduğu sürece bu hata alınır ve bu hata kullanıma engel değil.
Repairli cihazda bu hatadan kurtulmanın tek yolu magisk kurup hide yapmak ve safetynet fix işlemini tamamlamak. Cihazınız repairli olduğu için siz BL kilitleyemezsiniz. (kitlerseniz gelecekte bedeli ağır olur)
Söylediğiniz şey imkansız.hocam benim cihazımın bl kilidi açık banka uygulamalarından hiç uyarı almadım ayrıca önceden root yüklüydü
Hocam işte bakın rom miui 12.5 globalSöylediğiniz şey imkansız.
Bu dediğinizin olması için Google Play sertifikası da alması lazım sertifikayı bir kontrol edin.
Ayrıca yüklü rom nedir?
Bankaya göre değişebiliyormuş ben de yeni bir şey öğrenmiş oldum bu sayede.Hocam işte bakın rom miui 12.5 global
Kardeşim magiski kaldir cihazı yeniden başlat stock recoverye doner zatenBugün Poco x3 nfc telefonuma İMEİ attırdım. Telefondan TWRP yi kaldırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Her uygulamaya girerken root hatası alıyorum. İmei atıldıktan sonra twrp kaldırılıyorsa yardımcı olur musunuz?
Twrrp açın advanced menüye girin UNROOT YAZISINI tıklayıp kaydırın işlem bitince reboot sistem yapın
Global Rom flashladim, acelem vardi. Root kaldirildi. Fakat flashlamadan once baktigimda twrp uzerinde unroot isimli hicbir secenek gorememistim.Magiskin kendi sitesine gir unroot olan zipi indir twpr ile flaşla root silinir.
BL kilidi ile sorunum yok. Kilit acikken bankacilik uygulamalarindan hata almiyorum. Tek sorunum root idi, onu da rom flashlayarak hallettim. Su an root yok, bl kilidi acik ve sorunsuz kullaniyorum.BL kilidi açık cihazda bankacılık uygulamaları root hatası verir sürekli.
BL kilidi açık olduğu sürece bu hata alınır ve bu hata kullanıma engel değil.
Repairli cihazda bu hatadan kurtulmanın tek yolu magisk kurup hide yapmak ve safetynet fix işlemini tamamlamak. Cihazınız repairli olduğu için siz BL kilitleyemezsiniz. (kitlerseniz gelecekte bedeli ağır olur)