Yardım imei 4.5 g sorunu

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Merhaba arkadaşlar cihazı 128 gb 2100 tl gibi fiyata aldım kayıt yok ama. 120+120 gün kullandıktan sonra malum yolla imei repair yaptırmak istiyorum size sormak istediğim konu 4.5 g desteklemeyen bir cihazın imeisi olur sa 4.5 g de sorun yaşarmıyım?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam 4.5G kullanabilmek için cihazın btk sisteminde ve operatörde 4.5G destekli olarak görünmesi gerekiyor. İmei nin yani.

Oyla:

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuşlu telefonların imeisini 4.5 g sıkıntısız kullananlar varmış biraz forumda gezdim ama ne kadar doğru bilemiyorum. Acaba bu telefonu malum yolla işlem yapılıpta sıkıntısız 4.5 g kullanan birisi varmı?

Oyla:

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
Tuşlu telefonların imeisini 4.5 g sıkıntısız kullananlar varmış biraz forumda gezdim ama ne kadar doğru bilemiyorum. Acaba bu telefonu malum yolla işlem yapılıpta sıkıntısız 4.5 g kullanan birisi varmı?
bildiğim kadarıyla 4.5g de sorun yaşamıyorsunuz. ama 4.5g yi aktive ederken telefonunuz 4.5g uyumlu değildir diyor. başka telefona takip aktive ettikten sonra sıkıntısız kullanabilirsiniz diye biliyorum

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Üc tane mi 6 kullandım. İlki eski tuşlu cihazdan IMEI atılmış cihazdı. 4.5gyi kullanamadığım icin iade ettim.

Oyla:

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Çok sıkıntılı işlermiş bunlar ya gıcıklandım yine kullananlar nasıl kullanıyor ki acaba

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Çok sıkıntılı işlermiş bunlar ya gıcıklandım yine kullananlar nasıl kullanıyor ki acaba
Evet hocam, işlemler riskli ve sıkıntılı. Malum yollarla imei attırmak sorun değil, sorun olan atılan imeinin başka bir cihazda daha kayıtlı olması. Eğer imei atılan cihaz pert ise ve başka cihazada atılmayacaksa ufakta olsa bir güven verebilir ama risk her zaman var.

Oyla:

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Evet hocam, işlemler riskli ve sıkıntılı. Malum yollarla imei attırmak sorun değil, sorun olan atılan imeinin başka bir cihazda daha kayıtlı olması. Eğer imei atılan cihaz pert ise ve başka cihazada atılmayacaksa ufakta olsa bir güven verebilir ama risk her zaman var.
Hocam siz ne tavsiye edersiniz şimdi cihazı aldık direk bu malum yolamı başvuralım yoksa 120+120 gün kullanıp öylemi araştıralım yöntemini anlatan bir yerde yok sanırım.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam siz ne tavsiye edersiniz şimdi cihazı aldık direk bu malum yolamı başvuralım yoksa 120+120 gün kullanıp öylemi araştıralım yöntemini anlatan bir yerde yok sanırım.
Hocam imei atma işlemi yasal olmadığı için internette bilgi bulmanız zor. Benim tercihim cihazda yüklü imei yi kaydettirmekten yana olurdu, evet maliyetli bir işlem ancak sıfır risk.
Bütçeniz dahilinde diğer yöntemi de tercih edebilirsiniz ancak, işlemi yapacak olan kişiyi tanıyor olmanız size avantaj sağlar. Aksi halde risk her zaman var. Bana daha önce çok klonlu cihaz satıldı, sütten ağzım yandı o yüzden bu kadar temkinliyim hocam. Tercih sizin tabi ki.

Oyla:

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Hocam imei atma işlemi yasal olmadığı için internette bilgi bulmanız zor. Benim tercihim cihazda yüklü imei yi kaydettirmekten yana olurdu, evet maliyetli bir işlem ancak sıfır risk.
Bütçeniz dahilinde diğer yöntemi de tercih edebilirsiniz ancak, işlemi yapacak olan kişiyi tanıyor olmanız size avantaj sağlar. Aksi halde risk her zaman var. Bana daha önce çok klonlu cihaz satıldı, sütten ağzım yandı o yüzden bu kadar temkinliyim hocam. Tercih sizin tabi ki.
Teşekkürler hocam cevaplarınız için.

Oyla:
Üst Alt