Yardım imei 4.5 g sorunu

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Merhaba arkadaşlar cihazı 128 gb 2100 tl gibi fiyata aldım kayıt yok ama. 120+120 gün kullandıktan sonra malum yolla imei repair yaptırmak istiyorum size sormak istediğim konu 4.5 g desteklemeyen bir cihazın imeisi olur sa 4.5 g de sorun yaşarmıyım?

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Mi 8SE cihazıma eski nokia e72'nin imeilerini attırdım. Şu an 4,5g ve volte aktif olarak kullanıyorum. Bir ara sinyal kesintisi yaşanıyordu. Mi globe rom kurup modem dosyası flaşladım. Bi sorun yok. Ama türkcell hesabıma girince 4,5 aktif fakat cihaz uyumsuz diyor ama kullanıyorum.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Mi 8SE cihazıma eski nokia e72'nin imeilerini attırdım. Şu an 4,5g ve volte aktif olarak kullanıyorum. Bir ara sinyal kesintisi yaşanıyordu. Mi globe rom kurup modem dosyası flaşladım. Bi sorun yok. Ama türkcell hesabıma girince 4,5 aktif fakat cihaz uyumsuz diyor ama kullanıyorum.
Sim kartınızı Turkcell'in sitesindeki uyumlu cihazlardan birine takıp volteyi aktip ettikten sonra mi 8 se cihazına takmanız gerekiyor hocam.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Sim kartınızı Turkcell'in sitesindeki uyumlu cihazlardan birine takıp volteyi aktip ettikten sonra mi 8 se cihazına takmanız gerekiyor hocam.
Yapmasak bi sorun olur mu. Sonuçta cihazım 4,5g çekiyor.

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Hocam 4.5G kullanabilmek için cihazın btk sisteminde ve operatörde 4.5G destekli olarak görünmesi gerekiyor. İmei nin yani.

Öyle bişi yok hocam.
4.5g destekleyen bir cihaza 3gli bir cihazın imeisini de atsanız 4.5gyi kullanırsınız.
Ama müşteri hizmetleri veya online işlemlerde cihazınız imeisini aldığınız cihaz gözükür.

Oyla:

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
Merhaba arkadaşlar cihazı 128 gb 2100 tl gibi fiyata aldım kayıt yok ama. 120+120 gün kullandıktan sonra malum yolla imei repair yaptırmak istiyorum size sormak istediğim konu 4.5 g desteklemeyen bir cihazın imeisi olur sa 4.5 g de sorun yaşarmıyım?
Mi9 se aldim tuslu telefon falan farketmiyor ... Ben samsung s5 ve turkcell 3g vinn imeisi attirdim illallah ettim sattim telefonu tavsiyem elinden cikar telefon ölüyor resmen

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam 4.5G kullanabilmek için cihazın btk sisteminde ve operatörde 4.5G destekli olarak görünmesi gerekiyor. İmei nin yani.
Hayır, gerekmiyor. 4g desteği olmayan bir imei donanımsal olarak 4g desteği olan bir cihaza yazılırsa 4g çeker.
Tuşlu telefonların imeisini 4.5 g sıkıntısız kullananlar varmış biraz forumda gezdim ama ne kadar doğru bilemiyorum. Acaba bu telefonu malum yolla işlem yapılıpta sıkıntısız 4.5 g kullanan birisi varmı?
Pek çok kişi var, sadece operatörden paket alırken bu psket 4g li müşterilere özeldir vs gibi bildirmler alabilirsiniz uygulamadan.

Oyla:

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Mi9 se aldim tuslu telefon falan farketmiyor ... Ben samsung s5 ve turkcell 3g vinn imeisi attirdim illallah ettim sattim telefonu tavsiyem elinden cikar telefon ölüyor resmen
mi9se imei işleminden sonra band 20nin kaybolduğu söyleniyor

Oyla:

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
mi9se imei işleminden sonra band 20nin kaybolduğu söyleniyor
Kayboluyor ama kirsalda surekli sehir merkezindeysen 4g cekiyor. Benim oturdugum yerde normal telefon 4.5 g de voltede cekiyor ama mi9 se ise yaramaz o yuzden sattim

Oyla:

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
imei atılmış aldım sorunsuz 4.5 g çalışyor

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
bazı cihazlarda imei atıldığında 4.5g sorun olmuyor. redmi 5 plusda kısmen vardı arada 4.5g arada 3g kullanılıyordu. (en azından benim elimdeki cihaz öyleydi.)

mi 9 se de durum farklı imei işlemi sonrası 4g yerine 3g ye düşüyor, imei ile alakalı değil ama band 20 denen bir sorun çözümü bulunur umarım.

Oyla:
Üst Alt