Teşekkür ederim, mi4s çok güzel bir cihaz her anlamda. Ben de alacağım inşallah ama ileriki aylarda.. Önceliğim mi4s'ti zaten.. Kesin olarak almak istiyorsanız yardımcı olabilirim aracı olarak..
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Ben büyük ekran sevmiyorum, 5 ideal benim için. Bu redmiler benim hiç ilgimi çekmedi; mi4, mi4c ve mi4s dışında ilgimi çeken bir cihazı yok şaomi'nin.. Tabi hepsi güzel cihazlar, orası ayrı. Ama ben bu 3 cihazı çok sevdim.. İmei halledilir bir şekilde. Tercih meselesi; ben mi5 ile mi4s arasında, mi4s i seçerdim
Mİ4s bildiğim kadarıyla Lollipop zaten ama Marsmallow olsa ne fark eder?Bende büyük ihtimalle Mİ 4s 'i seçeceğim. Çünkü aleminyum biraz kalın olsa da Şuanda kullandığım Redmi 3 'den en azından ince. O yüzden daha sıcak bakıyorum.
Aklıma yatmayan tek şeyi ise yazılım olararak Mi4s 'in Mıuı 7 lollipop değilde marshmallow olması. Hiç iyi değil yazılımı. Yükseltme gelmez sanırım. O yüzden tereddütüm arttı. Aydınlatırsanız sevinirim.
Mİ4s bildiğim kadarıyla Lollipop zaten ama Marsmallow olsa ne fark eder?
MM da en büyük yenilik uygulama izinleri ancak her sürüm miui da bu zaten var.Güncel olsun hocam hangisi güncel ise o olsun
Hayır MIUI Sürümleri arasında hiçbir fark yokki zaten. KK'sı, LP'si, MM'si hepsi aynı.Güncel olsun hocam hangisi güncel ise o olsun
Yazılımın iyi olup olmamasının Android versiyonları ile ilgisi yok. Şöyle düşünün; Basit ve anlayacağınız bir şekilde anlatmak için biraz farklı anlatacağım.Bende büyük ihtimalle Mİ 4s 'i seçeceğim. Çünkü aleminyum biraz kalın olsa da Şuanda kullandığım Redmi 3 'den en azından ince. O yüzden daha sıcak bakıyorum.
Aklıma yatmayan tek şeyi ise yazılım olararak Mi4s 'in Mıuı 7 lollipop değilde marshmallow olması. Hiç iyi değil yazılımı. Yükseltme gelmez sanırım. O yüzden tereddütüm arttı. Aydınlatırsanız sevinirim.