Sohbet İlk Xiaomi cihazım...

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 3K

212celal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celâl
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
2
Hayırlı olsun

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Teşekkür ederim, mi4s çok güzel bir cihaz her anlamda. Ben de alacağım inşallah ama ileriki aylarda.. Önceliğim mi4s'ti zaten.. Kesin olarak almak istiyorsanız yardımcı olabilirim aracı olarak..

Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Ben büyük ekran sevmiyorum, 5 ideal benim için. Bu redmiler benim hiç ilgimi çekmedi; mi4, mi4c ve mi4s dışında ilgimi çeken bir cihazı yok şaomi'nin.. Tabi hepsi güzel cihazlar, orası ayrı. Ama ben bu 3 cihazı çok sevdim.. İmei halledilir bir şekilde. Tercih meselesi; ben mi5 ile mi4s arasında, mi4s i seçerdim :)

Bende büyük ihtimalle Mİ 4s 'i seçeceğim. Çünkü aleminyum biraz kalın olsa da Şuanda kullandığım Redmi 3 'den en azından ince. O yüzden daha sıcak bakıyorum.

Aklıma yatmayan tek şeyi ise yazılım olararak Mi4s 'in Mıuı 7 lollipop değilde marshmallow olması. Hiç iyi değil yazılımı. Yükseltme gelmez sanırım. O yüzden tereddütüm arttı. Aydınlatırsanız sevinirim.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bende büyük ihtimalle Mİ 4s 'i seçeceğim. Çünkü aleminyum biraz kalın olsa da Şuanda kullandığım Redmi 3 'den en azından ince. O yüzden daha sıcak bakıyorum.

Aklıma yatmayan tek şeyi ise yazılım olararak Mi4s 'in Mıuı 7 lollipop değilde marshmallow olması. Hiç iyi değil yazılımı. Yükseltme gelmez sanırım. O yüzden tereddütüm arttı. Aydınlatırsanız sevinirim.
Mİ4s bildiğim kadarıyla Lollipop zaten ama Marsmallow olsa ne fark eder?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Yazılımın iyi olup olmamasının Android versiyonları ile ilgisi yok. Şöyle düşünün; Basit ve anlayacağınız bir şekilde anlatmak için biraz farklı anlatacağım.
Xiaomi cihazlarında MIUI işletim sistemi kullanılır. MIUI versiyonları MIUI v5, MIUI v6, MIUI v7 ve son olarak ta 10 Mayıs'ta tanıtılacak olan MIUI v8 olacak. Bu versiyonlar arasında zaten hemen tüm cihazları MIUI'nin son versiyonu olan MIUI 7'yi kullanmaktalar. MIUI 8 çıktıktan sonra da kademe kademe hepsi MIUI v8'e geçecektir.
MIUI kullanan klişilerin Android versiyonlarıyla bir işi yok. KK olmuş, LP olmuş, MM olmuş farkı yoktur. Bunları ısrarla isteyenler MIUI hakkında hiçbir bilgi ve fikir sahibi olmayan kişilerdir. Eğer siz de ısrar edecek ve illa en son Android olsun istiyorum diyecekseniz, bize geçerli sebeplerinizi yazarsanız memnun oluruz.

Üst Alt