Sohbet İlk Xiaomi cihazım...

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 3K

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
2 gün evvel siparişini verdim, bu gün elime geçti. Sitede satışı olmadığı için başka bir yerden aldım. Mi4 3gb... Kupon kullanarak cihaz neredeyse 800 tl'ye geldi.. Tam olarak incelemedim ama çok güzel bir cihaz. Videolarda çok kaba, büyük görünüyor ama gayet kibar.. 3 yıllık discovery cihazıma miu rom kurmakla başladı bu heves, ama şaomi'nin cihazını kullanmak ayrı bir durummuş.. Bu, ilk Xiaomi telefonum oldu. İyi ki almışım, onca paralar verip markaya para yatıranları anlamıyordum, şimdi hiç anlamıyorum.. Orijinal, film kaplı mütevazi kutusunda geldi. İsteyip de alamayan, durumu olmayan herkese nasib olur inşallah. Xiaomi cihazı olup veya miu rom yükleyip farklı cihazların sorunlarıyla burada yardım çağrısında bulunan insanlara; yılmadan, usanmadan yardıma koşan forum arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu duyguyu :) Önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan xiaomi aşktır sevdadir for ever xiaomi.....

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Nillkin öneririm. Aliexpress üzerinden alabilirsiniz.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Demek nasip Mi4'eymiş.
Benim sitemizden aldığım ekran koruyucuda, sensörlerin ve ön kameranın bulundukları yerleri açıktır.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Demek nasip Mi4'eymiş.
Benim sitemizden aldığım ekran koruyucuda, sensörlerin ve ön kameranın bulundukları yerleri açıktır.

Teşekkür ederim hocam, sağolun. Evet, Mi4 nasp oldu, iyi de oldu; zira mi4'ü keşfetmem biraz geç oldu doğrusu. Sonra sonra cihazın farkına vardım. Mi4s alacaktım, o sonraki aylarda inşallah. Bile bile bekledim aslında, mi4s için hem global rom vs çıkmasını, hem de fiyatının biraz törpüleneceği zamanı düşündüm ve onu erteleyip aklımda olan mi4'e yöneldim. Siyah rengi çok mükemmel geliyor bana nedense.. Gördüğüm en güzel tasarıma,dizayna sahip cihaz.. Neden siyah rengi üretmez hala anlamış değilim.. :) Çok sağlam, kaliteli bir cihaz gerçekten. Çok makul bir fiyata denk geldi, fakat o fiyatla alırken bile fazla olmasa da giden ücret, insan tereddüt ediyor parasını hak eden bir cihaz olmasına rağmen.. Cimri olduğumdan falan değil, ki, değilim de.. :) Bu cihazların farkına nasıl varamayıp, onca paraları abuk subuk telefonların markalarına hibe ediyolar anlam veremiyorum.. Bu arada, inşallah sizin şu cihaz ya gelmiştir ya da parasını alabilmişsinizdir hocam..

Son düzenleme:

Münzevi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
S3 Mini
Konular
2
Hayırlısı olsun tr06
Yeri değildir belki ama bende Mi 4s almayı düşünüyorum ve gönül isterdi ki sitemizden almayı lakin sitemizde ürün yok. Bu ürünü temin etme konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
12
Hayırlı olsun.

Geçtiğimiz günlerde bende Redmi 3 aldım gayet güzel telefon sadece ekran çözünürlüğü düşük onun dışında şarj durumu muazzam :)

Birtek İmei işini halletmek kaldı. Bundan sonraki telefonum Xiaomi Mi 4S yada Mi 5 istiyorum. Hayırlısı olsun.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Hayırlısı olsun tr06
Yeri değildir belki ama bende Mi 4s almayı düşünüyorum ve gönül isterdi ki sitemizden almayı lakin sitemizde ürün yok. Bu ürünü temin etme konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Teşekkür ederim, mi4s çok güzel bir cihaz her anlamda. Ben de alacağım inşallah ama ileriki aylarda.. Önceliğim mi4s'ti zaten.. Kesin olarak almak istiyorsanız yardımcı olabilirim aracı olarak..
Hayırlı olsun.

Geçtiğimiz günlerde bende Redmi 3 aldım gayet güzel telefon sadece ekran çözünürlüğü düşük onun dışında şarj durumu muazzam :)

Birtek İmei işini halletmek kaldı. Bundan sonraki telefonum Xiaomi Mi 4S yada Mi 5 istiyorum. Hayırlısı olsun.
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Ben büyük ekran sevmiyorum, 5 ideal benim için. Bu redmiler benim hiç ilgimi çekmedi; mi4, mi4c ve mi4s dışında ilgimi çeken bir cihazı yok şaomi'nin.. Tabi hepsi güzel cihazlar, orası ayrı. Ama ben bu 3 cihazı çok sevdim.. İmei halledilir bir şekilde. Tercih meselesi; ben mi5 ile mi4s arasında, mi4s i seçerdim :)

Son düzenleme:

Münzevi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
S3 Mini
Konular
2
Teşekkür ederim, mi4s çok güzel bir cihaz her anlamda. Ben de alacağım inşallah ama ileriki aylarda.. Önceliğim mi4s'ti zaten.. Kesin olarak almak istiyorsanız yardımcı olabilirim aracı olarak..

Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Ben büyük ekran sevmiyorum, 5 ideal benim için. Bu redmiler benim hiç ilgimi çekmedi; mi4, mi4c ve mi4s dışında ilgimi çeken bir cihazı yok şaomi'nin.. Tabi hepsi güzel cihazlar, orası ayrı. Ama ben bu 3 cihazı çok sevdim.. İmei halledilir bir şekilde. Tercih meselesi; ben mi5 ile mi4s arasında, mi4s i seçerdim :)

Düşünce olarak birebir tr06 katılıyorum. :) Bu arada çok araştırma yaptım ülkemizdeki bilindik markaların dışına çıkmak istedim ve gözüme en çok çarpan marka oldu model olarak Mi 5 önde tabi ki ama gönlüm Mi 4s'ten yana ve umarım alabilirim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Teşekkür ederim hocam, sağolun. Evet, Mi4 nasp oldu, iyi de oldu; zira mi4'ü keşfetmem biraz geç oldu doğrusu. Sonra sonra cihazın farkına vardım. Mi4s alacaktım, o sonraki aylarda inşallah. Bile bile bekledim aslında, mi4s için hem global rom vs çıkmasını, hem de fiyatının biraz törpüleneceği zamanı düşündüm ve onu erteleyip aklımda olan mi4'e yöneldim. Siyah rengi çok mükemmel geliyor bana nedense.. Gördüğüm en güzel tasarıma,dizayna sahip cihaz.. Neden siyah rengi üretmez hala anlamış değilim.. :) Çok sağlam, kaliteli bir cihaz gerçekten. Çok makul bir fiyata denk geldi, fakat o fiyatla alırken bile fazla olmasa da giden ücret, insan tereddüt ediyor parasını hak eden bir cihaz olmasına rağmen.. Cimri olduğumdan falan değil, ki, değilim de.. :) Bu cihazların farkına nasıl varamayıp, onca paraları abuk subuk telefonların markalarına hibe ediyolar anlam veremiyorum.. Bu arada, inşallah sizin şu cihaz ya gelmiştir ya da parasını alabilmişsinizdir hocam..
Cihaz geri gitti ve kargo masrafları ve kur farkı yüzünden oluşan kayıp haricinde para geri ödendi. Yaklaşık 50TL 'lık bir kayıpla atlattık çok şükür.

Üst Alt