İlk MIUI deneyimini ne zaman ve hangi cihazda yaşadınız?

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Gm discovery ile miui romlarla tanıştım,
Daha sonra azimle mi4 almaya karar verdim, sonrası Rm not3, Mi5 ve şu anda Mi5c ile devam ediyorum
Açıkçası Miui ye alıştıktan sonra diğer Android arayüzleri kullanmak epey sıkıcı

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
gm discovery custom rom miui yükledim öyle tanıştım. gm discovery rom yükleme konusunda çok iyiydi :)

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Sene 2011 idi Huawei İdeos X5 ile miui 4 sürümünü kullandım. O zamandan beri aldığım bütün telefonlara miui kurdum

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Sene 2013 de htc one s miui 7 ile tanisitim , ve cok hoşuma gitti ama, fazla güzel portlanmamisti rom , kullanamadim . Sonra lg g2 ile miui8 kurdum biraz orda kullandim . Sonra dayanamadim kendime mi 5s aldim

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Yokmu eskilerden yaslandik galiba :)

• Beğen
Tepkiler: VSM

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
2014 yılında nexus 4 'üme kurmuştum, o zamanlar miui 4 yada 5 idi sanırsam :)

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
hem ilk android hem ilk miui hemde ilk xiaomi mi4 telefon ile 2014 te tanıştım yeni telefona ihtiyacım vardı nokia e6 vardı elimde bakıyorum millet android telefonlar ile internette daha hızlı ve kolay işlem yapıyorlar nokiada microsofta satılmış eskisi gibi destek yok kendi kendime dedim android telefon alayım dh de araştırıyorum oneplus dikkatimi çekti sonra şans eseri xiaomi rastgeldim bunu araştırdım ucuz diye mi4 64gb olanı aldım sonra sattım yerine mi4s aldım oğlumada mi4c aldım şimdide yurt dışından gelecek olan mi6 yı bekliyorum şu ana kadar tavsiyem üzerine çalıştığım işyerinde 3 kişi daha xiaomi telefon kullanıyor kolay kolay xiaomi ve miui den vazgeçeceğimi hiç zannetmem

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
zopo zp980+ yıl 2014 eylül arayüzü miui olan bu telefonumu bir yil boyunca needrom sayfasından ki tum romlari denedim daha sonra redmi not2 aldim epey bir zaman sonra zte z9max kullandim ve en nihayetinde bence telin babası diyebileceğim mi not2 ile bu miui romun keyfini fazlasiyla cikarmaktayim

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Sanırım tam zamanlı kullanmaya 2014 başında Mi3 ile başladım drunk~~ hatta aynı cihazı iki defa DHL ile Hong Kong servisine anakart arızası/değişimi için göndermiştim wasntme~~

Son düzenleme:

oflu1461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
mi6+mi5prime
Meslek
ecz klf
Konular
5
Evet arkadaşlar günün sorusu ilk miui deneyimini ne zaman hangi cihazda yaşadınız yada miui ile ilk defa ne zaman tanıştınız ve ilk izlenimleriniz nasıldı?

Ben ilk android telefonum olan galaxy ace'a (5830) google görsellerinde tema ararken raslamış, önceleri sadece bir tema olduğunu düşünmüştüm. Daha sonra işin aslını öğrendiğimde daha önce kıyamadığım telefonuma sadece miui yüklemek için rootlamış ve ilk denememde telefonu neredeyse brick etrmistim. :) Zor bela orjinal haline döndürdüğum telefonuma tekrar dayanamayarak miui yüklemiştim. O zamanlar galaxy ace ile uyumlu dil paketleri olmadığı için romun çevirisini sil baştan @msnnsm ile beraber yapmıştık.

Peki sizin hikayeniz?

geçen ay Mİ5 alarak ilk defa miui kullanmaya başladım ama her gün xiaomi Mİ5 aldığım güne lanet ediyorum. sistemsel çok sıkıntıları var

Üst Alt