Kurulumu nasil hocam yardimci olurmusunSkkk twrp kullanıyorum size de tavsiye ederim.
img dosyasını indiriyorum pc ye sonra minimal adb and fastboot uygulamasını açıyorum. "Fastboot boot dosya yolu" yapıp enter diyorum fastboot boot yazıp sonrasında dosyayı komut satırına da bırakabilirsiniz. Sonra twrp açılıyor zaten. Twrp açıkken pc den twrp dosyasını dahili hafızaya atıp twrp den install img diyerek twrp dosyasını seçiyoruz. Çıkan seçeneklerden install recovery ramdisk seçeneğini seçip kaydırıyoruz ve kalıcı olarak yükleniyor.Kurulumu nasil hocam yardimci olurmusun
bu şekilde yaptım oldu başkanimg dosyasını indiriyorum pc ye sonra minimal adb and fastboot uygulamasını açıyorum. "Fastboot boot dosya yolu" yapıp enter diyorum fastboot boot yazıp sonrasında dosyayı komut satırına da bırakabilirsiniz. Sonra twrp açılıyor zaten. Twrp açıkken pc den twrp dosyasını dahili hafızaya atıp twrp den install img diyerek twrp dosyasını seçiyoruz. Çıkan seçeneklerden install recovery ramdisk seçeneğini seçip kaydırıyoruz ve kalıcı olarak yükleniyor.
Tam anlatamamış olabilirim. Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Bende yeni poco f3 aldım direnç kayıtlı twrp öyle yapsam kalıcı oluyormu bide robot lumu oluyorimg dosyasını indiriyorum pc ye sonra minimal adb and fastboot uygulamasını açıyorum. "Fastboot boot dosya yolu" yapıp enter diyorum fastboot boot yazıp sonrasında dosyayı komut satırına da bırakabilirsiniz. Sonra twrp açılıyor zaten. Twrp açıkken pc den twrp dosyasını dahili hafızaya atıp twrp den install img diyerek twrp dosyasını seçiyoruz. Çıkan seçeneklerden install recovery ramdisk seçeneğini seçip kaydırıyoruz ve kalıcı olarak yükleniyor.
Tam anlatamamış olabilirim. Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Evet twrp kalıcı oluyor bu şekilde. Root için twrp den magisk yüklemeniz lazım.Bende yeni poco f3 aldım direnç kayıtlı twrp öyle yapsam kalıcı oluyormu bide robot lumu oluyor