Tavsiye iki cihaz arasında kaldım .

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
9 Pro da 6 gb ram 9sde ise 4 gb ram ve diğer özellek olarak da daha üstün en basiti kamera olarak
9s ile note 8 pro arasında note 8 pro aslında daha iyi gibi değil mi o zaman?işlemci çok farklı değil gibi, ram ztn daha fazla ,nfc var. 9ste ise kamerb ve kayıtlı cihazlar için sd kart kullanabilme imkanı artı sayılabilir gibi

Sozudogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
5
note 9s her türlü daha iyi kardeşim :) En azından snapdragon işlemcisi var bence hiç düşünme 9s al derim.

bahadirce

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Note 9s
Konular
0
9 Pro da 6 gb ram 9sde ise 4 gb ram ve diğer özellek olarak da daha üstün en basiti kamera olarak
Yanlışınız var, daha doğrusu eksiğiniz var.
9s'de 64 gb hafızalarda 4 gb ram var, 128 gb hafızalarda 6 gb ram var.
Ben 2 aydır 128 gb note 9s kullanıyorum. Önceki telefonum huawei mate 10 lite'dı.
Telefonun kamerası çok iyi, inanılmaz güzel fotolar çekebiliyorsun.
Pubg oynuyorum, takılma donma hiç bir şey yok. Bataryası inanılmaz iyi, Huawei mate 10 lite telefonda, her pubg oyunum %20 şarj yiyordu. Yani şarjım %60 iken 3 oyun bitirebiliyordum ancak. Bu telefonda nasıl bir batarya varsa, %60 şarj varken oynamaya başlıyorum, oynamaktan elim ağrıyor, sıkılıyorum, telefona bakıyorum %30'dan fazla var hala. Kaç oyun olduğunu hesaplayamadım, huawei'de hesaplamam gerekiyordu, bunda gerekmiyor.
Telefondan beklentin nedir, önce ona karar vermelisin arkadaşım. Senin ihtiyaçlarını 2 telefon da gideriyorsa neden fazla para veresin? Ucuz olanı seçmen lazım.
Önce ihtiyacını belirle, sonra ihtiyacını karşılayabilecek en ucuz telefona yönel...
Kolay gelsin.

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Yanlışınız var, daha doğrusu eksiğiniz var.
9s'de 64 gb hafızalarda 4 gb ram var, 128 gb hafızalarda 6 gb ram var.
Ben 2 aydır 128 gb note 9s kullanıyorum. Önceki telefonum huawei mate 10 lite'dı.
Telefonun kamerası çok iyi, inanılmaz güzel fotolar çekebiliyorsun.
Pubg oynuyorum, takılma donma hiç bir şey yok. Bataryası inanılmaz iyi, Huawei mate 10 lite telefonda, her pubg oyunum %20 şarj yiyordu. Yani şarjım %60 iken 3 oyun bitirebiliyordum ancak. Bu telefonda nasıl bir batarya varsa, %60 şarj varken oynamaya başlıyorum, oynamaktan elim ağrıyor, sıkılıyorum, telefona bakıyorum %30'dan fazla var hala. Kaç oyun olduğunu hesaplayamadım, huawei'de hesaplamam gerekiyordu, bunda gerekmiyor.
Telefondan beklentin nedir, önce ona karar vermelisin arkadaşım. Senin ihtiyaçlarını 2 telefon da gideriyorsa neden fazla para veresin? Ucuz olanı seçmen lazım.
Önce ihtiyacını belirle, sonra ihtiyacını karşılayabilecek en ucuz telefona yönel...
Kolay gelsin.

Güzel özetlemişsiniz sevgili hocam. Bende Note 9s 4/64 kullanıyorum, ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor biraz bütçe meselesiydi ki 6/128'e çok yönelemedim. Fakat gerek oyun yönünden gerekse aldığım ekran süresi yönünden ki en yüksek (11 saat 49 dakika aldım) stock global de gayet memnun kaldım. Tabi arka planda çalışan birçok uygulama devre dışı, otomatik parlaklık açık, bt kapalı ve koyu mod etkindi. Bu aralar cod mobile'a sardım bir girdimmi en az 6 oyun atıyorum çok yüksek ayarlarda en fazla %10-12 pil kullanımına rastladım yani gün içinde cihazın pilini en fazla %27 indirdim onun altıda pil için çok sağlıklı olmayacağından direkt şarja takıyorum cihazı ama o vaziyette bile 1 maç daha yaptırır adama cihaz. Bana göre sizinde dediğiniz üzere ihtiyaçlara göre cihaz alınmalı tabiki daha iyisi olsun ister insan ama belkide hiç kullanmayacağımız veya yüzüne bile bakmayacağımız şeyler için daha fazla fiyat farkı ödemeye gerek yok diye düşünüyorum.

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Telefon alacağım fakat iki cihaz arasında kaldım Note 8 Pro ve Note 9s. Telefonu kullanacak kişi orta yaşlı, oyun vs. oynanmayacak cihazda. Uzun ömürlü olması ve kamera performansı önemli faktör olduğu için yeni cihazlardan seçmek istedim . Sizce iki cihaz arasında hangisini tercih etmeliyim? ya da şuna da bakabilirsin dediğiniz cihazlar neler ?
Poco X3 Nfc

Üst Alt