Tepki gösterilmesinin önüne geçilmesinden dolayı olabilir. Şehit sayısının 1 ya da 100 olmasının az önemli ya da çok önemli gibi bir ayrıma sebep olma gibi bir durum yok ortada. Fakat sosyal medya ağlarının yavaşlatılması da durumun ciddiyetinin bir göstergesi. Bu yavaşlatmanın iki sebebi olabilir, birincisi hükümete gelecek olan tepkilerden kaçmak, bir diğer sebep ise halkı yalan yanlış bilgilerden korumak. Temennim sebebin ikincisi olması yönünde umarım öyledir. Şehitlerin ailelerine sabır diliyorum..Arkadaşlar şunu bir türlü anlamış değilim. Neden şehidimiz 22 iken 5 söylensin, kime ne yararı var, ayrıca 1 şehidimiz olsa da durum aynı değilmi, lütfen polemik yapıp milleti ayrıştırmaya çalışan kişilere karşı duyarlı olalım, 1’i de aynı 1000’i de aynı. Tüm şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum.
Hocam, yazınızın çoğu kısmına ayrıştırıcı unsurlara pay vermemek adına KATILMAKLA beraber 1 ile 1000 konusuna ayrı bakmaktayım. Pazardan nar alıp eve gelip saymıyoruz içindekileri. Elbette fark eder sayı ve elbette ehemmiyetlidir. Manevi yönü yükseltip, olayın maddi yönünü göz ardı etmeyelim. Saygılar...Arkadaşlar şunu bir türlü anlamış değilim. Neden şehidimiz 22 iken 5 söylensin, kime ne yararı var, ayrıca 1 şehidimiz olsa da durum aynı değilmi, lütfen polemik yapıp milleti ayrıştırmaya çalışan kişilere karşı duyarlı olalım, 1’i de aynı 1000’i de aynı. Tüm şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum.