- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 84
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beni banlamasının hiç bir sebebi yok çocuk benimle hayatı boyunca 1 kez olsun bile ne gördü ne de gelip konuştu yani gelip burada daha mevzu küfüre gelmeden bir sürü sorun var.Voltron romu aktif kullanıyorum.
Dolandırıcı vs değil çok güzel işler yapıyor.
Sizin banlama amaçları nedir cidden merak ettim bu Akif denen kişi hakkında detaylı bilgi var mı ?
1-) Beni birisine benzetse bile bundan emin olması lazım
2-) Benimle bir derdi varsa gelip benimle özelden konuş sorunun varsa halledelim
3-) Söylediği küfürler ağza alınıcak laflar değil gelip o küfürleri bir de yüzüme söylesin bakalım neler oluyor görsün o kadar klavye delikanlısı
Akif denilen şahsiyetsiz dolandırıcının teki sosyal medyada yaptığı icraatları kimse yapamıyormuş gibi lanse edip daha sonrasında milletin cihazlarını brick eden karaktersizin teki çok da ayrıntıya girip de anlatılmayı hak eden birisi değil. Yani Türklerin yüz karası utanmaz arlanmaz ahlaksızın teki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kimsenin kurbanı olmadım hocam o romu yapan kişi Mert denilen kişi de adının hakkını vermeyen birisi o kadar Mert olsa adaletli olurdu. Velet Akif küfür edip ban yemiyorken ben banlanıyorsam orda bir sıkıntı var demektir.Çok eski bir konudan bahsediyoruz sanırım.
Hayır bu kişi romun geliştiricisi değil sadece grubun bir üyesi. Romun geliştiricisi arkadaş oldukça güzel iş yapıyor ama burada arkadaş kurbanı olmuş. Akif denen kişinin forum geçmişini bilmiyorum ufak çapta bir iki konuşmam oldu bana bir yanlışı olmadı. Tabi buradaki küfür durumu epey kırmızı çizgi bu şekilde küfür edip bir insanı banlamak büyük terbiyesizlik hatta ahlaksızlık.
Özelden yazmak istediğim zaman da bile daha yazmadan beni engellemiş belli ki bişey yapmadan bile sağlam acıtmışım onları. Daha sonrasında farklı birisi Mert in kendisine mesaj atıp durumu öğrenmek istediğin de verdiği cevap şu olmuş
Ben araların da ne sorun oldu bilmem demek ki bişeyler olmuş demiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hyper voltoronun sahibi mert tam bir hırsız gore mods yapımcısının romlarini ve eklentilerini çalıp rom yapıyor millete satmaya çalışıyor bende kavga ettim korktu engelledi mi 13 için rom arıyorsan forumda paylaştım ücretsiz hyperospower kullanabilirsin kardeşim kendi yaptığım rom
Romun satışını Türklere yasaklamış
Türk yapımcı bu he kendisi Türk ama Türklere satış yasak Sizce kimden ötürü Almayın aldırmayın paranıza yazık.
Sanki romu kendisi yapmış gibi ego yapmış. Kernel desen Evenstar base desen eu extra modlar desen aynısını zaten hyperceiler gibi uygulamalarla yapabiliyorsun
Son düzenleme: