- Adım
- Ramo
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 16
Sayfanın linkini atabilir misiniz, biz de bakalım.![]()
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sayfanın linkini atabilir misiniz, biz de bakalım.![]()
Tabi hocam, buyurunSayfanın linkini atabilir misiniz, biz de bakalım.![]()
Sizi tanısalar o rom çoktan üçüncü güncellemeyi alırdıRomun sayfasını buldum, bir sürü ekran görüntüsü vs var ama henüz detaylı inceleme fırsatı bulamadım, yüklemeye değermi, değil mi, bilemedim...
benim kim olduğumu bilip bilmediğini tabiki sormadım, yabancılar anlamazlar o tür esprileri hocam
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poco F8 Ultra için Rom yokmuş maalesef.Tabi hocam, buyurun
Hyperur rom varPoco F8 Ultra için Rom yokmuş maalesef.
Eu için 3 dolarPoco F8 Ultra için Rom yokmuş maalesef.
Bunu demiyor projectZk için diyorHyperur rom var
PardonEu için 3 dolar
Çin için 5 dolar istiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu demiyor projectZk için diyor
Siz ZK romu hiç kullandınızı mı hocam? Ben bayağı inceledim, EU üzerine AOSP rom tadında bir roma benziyor, denesem mi diye düşünüyorum açıkcasıPardonZK rom un hiç bir getirisi yok eu rom a makyaj yapmışlar
Hocam ben kullanmadığım rom hakkında fikrimi belirtmem. ZK romun Yaptığı özelleştirme volte simgesini değiştirmek saatin şeklini değiştirmek.Siz ZK romu hiç kullandınızı mı hocam? Ben bayağı inceledim, EU üzerine AOSP rom tadında bir roma benziyor, denesem mi diye düşünüyorum açıkcası
Teşekkürler hocam, kısacası, kal EU Romda ve otur oturduğun yerde, maceraya gerek yok diyorsunuzHocam ben kullanmadığım rom hakkında fikrimi belirtmem. ZK romun Yaptığı özelleştirme volte simgesini değiştirmek saatin şeklini değiştirmek.