Version Information
Demekki yanlış görmemişim yaşlı olmama rağmen
- HyperOS: 1.0, 2.0, 3.0
- Android: 14, 15, 16
- Chip: Snapdragon
- Base: CN, EU, Global
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kıyaslama yapamıyorum maalesef çünkü romu bulamıyorum, seri no vs kayıt yaptım ama bana hala link gelmedi, mevcut indirme linki de boş zip indiriyor.. O nedenle bu romdan şimdiden soğumaya başladımBen rom u kullanıyorum şu anda eu rom tabanlı olsa anlardım![]()

Size katılıyorum EU tabanlı değil güzele benziyor tema mağazası falan ücretsiz ama kullandığım SFGrandezzaz diye çok güzel bir yazı tipi var onu bulamadımBen rom u kullanıyorum şu anda eu rom tabanlı olsa anlardım![]()
Bende kullanıyorum romu baya güzel ve eu gibi çakma çin tabanlı değil. Bahsettiğiniz font global mağazada ise ondan bulamamış olabilirsiniz manuel bulup yüklemek gerekebilir.Size katılıyorum EU tabanlı değil güzele benziyor tema mağazası falan ücretsiz ama kullandığım SFGrandezzaz diye çok güzel bir yazı tipi var onu bulamadım
Zk eu rom tabanlı Doğan görünümlü şahinBana ProjektZK romu önerdi, bilemedim valla
Do you know who I am? Yazdınız mı hocamRomun geliştiricilerinden Telegram da Usagi ile görüştüm, işlemleri yaptım ama rom ortalarda yok dedim, bana 'Currently, we only have the China ROM; the global version will be available soon.' yazdı, bende BL kilidim açık, Çin romunu çok meth ediyorlar, onu da yüklemek istiyorum ve Linkrica ediyorum dedim...bakalım ne olacak...Hırs yaptım bu rom için....bi iyi çıkmasın, yandınız hepiniz
Sayfanın linkini atabilir misiniz, biz de bakalım.Romun sayfasını buldum, bir sürü ekran görüntüsü vs var ama henüz detaylı inceleme fırsatı bulamadım, yüklemeye değermi, değil mi, bilemedim...
benim kim olduğumu bilip bilmediğini tabiki sormadım, yabancılar anlamazlar o tür esprileri hocam