- Adım
- ömer
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 6
Merhaba arkadaşlar. Birçok recovery denedim ama orginal olarak yüklenmiş HyperOs sistemde çalışan recovery bulamamıştım.
Kurulum yöntemlerini çok araştırdım. Nette dolaşan kurulum yönergelerini izlediğimde başlıca aldığım hatalar :
*FAILED (remote: (recovery_a) No such partition)
*FAILED (remote: (boot_a) No such partition) gibi.
KURULUM :
* Öncelikle bootloader kilidinizi açık olarak varsayıyorum. Açık değilse önce kilidinizi açın sonra devamını buradan takip edebilirsiniz.
* Minimal adb-fastboot doslarına ihtiyacımız olacak. Onları da forum dahil bir çok yerden temin edebilirsiniz veya =>
* HyperOS' ta çalışan recovery =>
* Gerekli dosyalarımızı edindiğimize göre, cihazımızı fastboot mod'a alıyoruz. ( Ses Kısma + Güç tuşu )
* Adb klasörünün içinde cmd-here yazan komut penceresini açalım.
* Cihaz bağlımı kontrol edelim => fastboot devices
* Eğer listeleme bölümünde cihazınız çıkıyorsa devam edelim. Yok çıkmaz ise gerekli sürücüleri yükleyin ve tekrar deneyin
.
* Cihaz tanımlı ise => fastboot flash boot_ab RecoveryAdı.img ( indirilen recovery adı OF_Hyper.img
* Çalışıyor mu bakalım => fastboot boot RecoveryAdı.img
* OrangeFox' ta cihaz açılması lazım.
* Bitti. Keyfini çıkar.
* İndirilen recovery dosyasını Adb-fastboot klasörünün içine kopyala veya yolu göster. Yoksa hata alırsın.
* Şifreli cihazlarda çalışıyor. Şifreler çözülüyor.
* Bilgisayar cihaz içindeki dosyaları görüyor.
Yani sıkıntısız bir şekilde a14'te çalışıyor.
Kurulum yöntemlerini çok araştırdım. Nette dolaşan kurulum yönergelerini izlediğimde başlıca aldığım hatalar :
*FAILED (remote: (recovery_a) No such partition)
*FAILED (remote: (boot_a) No such partition) gibi.
KURULUM :
* Öncelikle bootloader kilidinizi açık olarak varsayıyorum. Açık değilse önce kilidinizi açın sonra devamını buradan takip edebilirsiniz.
* Minimal adb-fastboot doslarına ihtiyacımız olacak. Onları da forum dahil bir çok yerden temin edebilirsiniz veya =>
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
* HyperOS' ta çalışan recovery =>
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
* Gerekli dosyalarımızı edindiğimize göre, cihazımızı fastboot mod'a alıyoruz. ( Ses Kısma + Güç tuşu )
* Adb klasörünün içinde cmd-here yazan komut penceresini açalım.
* Cihaz bağlımı kontrol edelim => fastboot devices
* Eğer listeleme bölümünde cihazınız çıkıyorsa devam edelim. Yok çıkmaz ise gerekli sürücüleri yükleyin ve tekrar deneyin
.
* Cihaz tanımlı ise => fastboot flash boot_ab RecoveryAdı.img ( indirilen recovery adı OF_Hyper.img
* Çalışıyor mu bakalım => fastboot boot RecoveryAdı.img
* OrangeFox' ta cihaz açılması lazım.
* Bitti. Keyfini çıkar.
* İndirilen recovery dosyasını Adb-fastboot klasörünün içine kopyala veya yolu göster. Yoksa hata alırsın.
* Şifreli cihazlarda çalışıyor. Şifreler çözülüyor.
* Bilgisayar cihaz içindeki dosyaları görüyor.
Yani sıkıntısız bir şekilde a14'te çalışıyor.
Son düzenleme: