Mod HyperOS X AOSP Kontrol Merkezi (ROOT)

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HyperOS x AOSP Kontrol Merkezi
İki farklı mod vereceğim ve her ikiside Belirtilen özellikleri destekler

- MIUI Desteği var
- Monet Desteği var
- Ayarlar Butonu mevcut
- Yeniden düzenlenmiş Ses Kontrol Paneli

Notlar
-
Bazı minik buglar

- EGLİFE sürümün de Sistemi Yeniden Hızlı Başlatma butonu bulunuyor
- DevilNoob sürümün de ROM Kontrol uygulaması bulunuyor

EGLİFE İÇİN EKRAN FOTOĞRAFLARI

DEVİLNOOB İÇİN EKRAN FOTOĞRAFLARI

Modları kurmak için İmza Doğrulamayı kaldırmanız gerekiyor. Daha önceden yazdığım bir konu. Link (Tıklayın)

EGLife modunu kendiniz direkt apk olduğu için kurabilirsiniz.

DevilNoob modunu Magisk üzerinden flaş etmeniz lazım.

İndirme Linkleri:

Yapımcılar mod isimlerinde anlayacağınız üzre DevilNoob ve EGLİFE (Tg. kanalı)

İyi forumlar dilerim :)

Son düzenleme:

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
96
Devilnoob linki aktif değil

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
Bu modlar tam olarak ne yapıyor hocam?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Bu hatayı alıyorum?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelleştirilmiş kontrol paneli diyebiliriz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelleşti
Bu hatayı alıyorum?
Hocam imza doğrulamasını kapatamamış olabilirsiniz. Eğer imza doğrulamasını doğru şekilde kapattığınızdan eminseniz mevcut olan kontrol panelini silin. Yalnız buradan sonra işler biraz değişebilir. Kontrol panelini sildikten sonra modlanmış olanı yüklediğiniz de cihazınız da sorun çıkarabilir (panel çalışmaz vs.) 3. Taraf bir uygulama şahsen kendim Rn10S cihazımda test ettim ve gayet iyi çalışıyor. Şimdi size yapmanız gerekenleri yazayım;
1- Termuxu indirin ve kurun
2- Cihazınız da yüksek ihtimal root vardır. Bu root iznini termuxa da vermeliyiz vermek için termux paneline "su" yazın. (Magisk kullaniyorsanız açılır bir pencere gelir ve izni verirsiniz. Apatch veya kernelsu kullanıyorsanız uygulama ayarlarından kendiniz vermeniz gerekiyor.
3- İzinleri verdikten sonra şu komutu yazın; "pm uninstall -k --user miui.systemui.plugin" komutunu yazın. "Succes" diye bir çıktı gelirse mevcut olan paneli silmiş olursunuz. (Not: olur da işlem başarılı olmaz ise şu anki panelin mevcut sürümüne falan bakın ya da uygulamanın yedeğini alın.)
4- Geriye modlanmış paneli kurmak kalıyor. Kurduktan sonra eğer panel açılmazsa (4-5 kez deneyin) aynı uygulamayı tekrar yükleyin ve yine 4-5 kez deneyin. Eğer açılmaz ise cihanın ile uyumlu değildir muhtemelen. Eksi paneli kurmak istiyorsanız dediğim şekilde sürümünü aratıp kurabilirsiniz veya yedeğini almış iseniz yedeğini kurun.

Unutmayın yaptığınız tüm işlemlerden tamamen siz sorumlusunuz. Cihaza herhangi bir şey olursa sorumluluk sizdedir. Bilginiz ve deneyiminiz yoksa yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Özelleştirilmiş kontrol paneli diyebiliriz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelleşti

Hocam imza doğrulamasını kapatamamış olabilirsiniz. Eğer imza doğrulamasını doğru şekilde kapattığınızdan eminseniz mevcut olan kontrol panelini silin. Yalnız buradan sonra işler biraz değişebilir. Kontrol panelini sildikten sonra modlanmış olanı yüklediğiniz de cihazınız da sorun çıkarabilir (panel çalışmaz vs.) 3. Taraf bir uygulama şahsen kendim Rn10S cihazımda test ettim ve gayet iyi çalışıyor. Şimdi size yapmanız gerekenleri yazayım;
1- Termuxu indirin ve kurun
2- Cihazınız da yüksek ihtimal root vardır. Bu root iznini termuxa da vermeliyiz vermek için termux paneline "su" yazın. (Magisk kullaniyorsanız açılır bir pencere gelir ve izni verirsiniz. Apatch veya kernelsu kullanıyorsanız uygulama ayarlarından kendiniz vermeniz gerekiyor.
3- İzinleri verdikten sonra şu komutu yazın; "pm uninstall -k --user miui.systemui.plugin" komutunu yazın. "Succes" diye bir çıktı gelirse mevcut olan paneli silmiş olursunuz. (Not: olur da işlem başarılı olmaz ise şu anki panelin mevcut sürümüne falan bakın ya da uygulamanın yedeğini alın.)
4- Geriye modlanmış paneli kurmak kalıyor. Kurduktan sonra eğer panel açılmazsa (4-5 kez deneyin) aynı uygulamayı tekrar yükleyin ve yine 4-5 kez deneyin. Eğer açılmaz ise cihanın ile uyumlu değildir muhtemelen. Eksi paneli kurmak istiyorsanız dediğim şekilde sürümünü aratıp kurabilirsiniz veya yedeğini almış iseniz yedeğini kurun.

Unutmayın yaptığınız tüm işlemlerden tamamen siz sorumlusunuz. Cihaza herhangi bir şey olursa sorumluluk sizdedir. Bilginiz ve deneyiminiz yoksa yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Bahsettiğiniz 3. adımı daha önce kendiniz denediniz mi?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Evet denedim hocam
Hocam maalesef dediğiniz 3. işlemi termuxtan yapamam çünkü orada da hata alıyorum facepalm~~ muhtemelen kullandığım kernel ile alakalı olabilir termux hatası. Ekte ekran görüntüsü bıraktım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-18-23-49-31-575_com.termux.png
    Screenshot_2024-06-18-23-49-31-575_com.termux.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 146
Üst Alt