Mod HyperOS X AOSP Kontrol Merkezi (ROOT)

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Hocam maalesef dediğiniz 3. işlemi termuxtan yapamam çünkü orada da hata alıyorum facepalm~~ muhtemelen kullandığım kernel ile alakalı olabilir termux hatası. Ekte ekran görüntüsü bıraktım.
Hocam 0 ı eklemeyi unutmusum benim hatam. (0 yani kullanıcıyı belirtiyor, verdiğim kodda herhangi bir kullanıcı belirtilmediği için olmayan bir şeyin içinde bir item aradık ve silmeye çalıştık bu yüzden hasta verdi.)

düzeltilmiş komut: "pm uninstall -k --user 0 miui.systemui.plugin"

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam 0 ı eklemeyi unutmusum benim hatam. (0 yani kullanıcıyı belirtiyor, verdiğim kodda herhangi bir kullanıcı belirtilmediği için olmayan bir şeyin içinde bir item aradık ve silmeye çalıştık bu yüzden hasta verdi.)

düzeltilmiş komut: "pm uninstall -k --user 0 miui.systemui.plugin"
Yok hocam onunla alakalı değil yine aynı hatayı alıyorum başka komutlarda da bu hatayı aldığım oldu çözümüne hiç bakmadım doğrusu. Eglife kanalında yayınlanan daha önceki modlu versiyonları yükleyebiliyordum, sıkıntı çıkmıyordu en son hatırladığım Eglife_xxx_23.apkydı ondan sonraki gelenleri kuramadım. İmza doğrulama hem cemiuler hem customiuizer hem de core pachta kapalı bu sorunu yeni yaşıyorum çözümü de nasıl olur üzerine uğraşmadım, sizin bildiğiniz yöntemleri kullanmayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Yok hocam onunla alakalı değil yine aynı hatayı alıyorum başka komutlarda da bu hatayı aldığım oldu çözümüne hiç bakmadım doğrusu. Eglife kanalında yayınlanan daha önceki modlu versiyonları yükleyebiliyordum, sıkıntı çıkmıyordu en son hatırladığım Eglife_xxx_63.apkydı ondan sonraki gelenleri kuramadım. İmza doğrulama hem cemiuler hem customiuizer hem de core pachta kapalı bu sorunu yeni yaşıyorum çözümü de nasıl olur üzerine uğraşmadım, sizin bildiğiniz yöntemleri kullanmayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Rica ederim hocam iyi forumlar.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Sorunu şimdilik basit ve geçici bir yöntemle hallettim fakat kalıcı bir çözüm daha iyi olur böyle sorunlar için, sizin bulduğunuz veya gördüğünüz yöntemler olursa paylaşırsanız sevinirim.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Sorunu şimdilik basit ve geçici bir yöntemle hallettim fakat kalıcı bir çözüm daha iyi olur böyle sorunlar için, sizin bulduğunuz veya gördüğünüz yöntemler olursa paylaşırsanız sevinirim.
Olur hocam ek olarak nasıl hallletiniz bilgilendirir misiniz? Benim şahsen kullandığım bir yöntem de şu;
Bir kontrol paneli magisk modülü olsun elinizde basit bir tanesi.
Daha sonra içerinde bulunan kontrol paneli apk dosyasını silip yerine kullanmak istediğimiz paneli koyun. Daha sonra modülü tekrar zip haline getirip magisk üzerinden flash edin. Bu da ek bir yöntem hocam.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Olur hocam ek olarak nasıl hallletiniz bilgilendirir misiniz? Benim şahsen kullandığım bir yöntem de şu;
Bir kontrol paneli magisk modülü olsun elinizde basit bir tanesi.
Daha sonra içerinde bulunan kontrol paneli apk dosyasını silip yerine kullanmak istediğimiz paneli koyun. Daha sonra modülü tekrar zip haline getirip magisk üzerinden flash edin. Bu da ek bir yöntem hocam.
Dosya yöneticisini açıp (ben MT Manager tercih ediyorum) /data/app klasörüne giriyoruz, random klasörler mevcut fakat bunların sağ alt köşesinde uygulama simgeleri var onlara bakarak MIUI Pluginin simgesini bulup klasöre giriyoruz, klasör içerisinde 'base.apk' var değiştirmek istediğimiz modlu apkyı 'base.apk' olarak yeniden adlandırıp taşı ve değiştirme yaptıktan (APK izinlerine dikkat edin değişmeden önceki ile aynı olmalı) sonra
çıkıp sadece arayüzü yeniden başlatarak modlu arayüze sahip oluyoruz. Cihazı yeniden başlatınca tekrardan eski modsuz olana dönüyor. Sistem R/W olmadığı için data/app klasörü işlemleri yapıyorum daha önce de R/W değildi hata almadan yapabiliyodum. Modül olarak kullanmak uğraştırıcı geliyor bana çünkü sürekli yeni modlu Plugins çıkıyor her defasında zip dosyasının içeriğini düzenlemek, güncellemek, yeniden başlatmak falan zahmetli olur. R/W yaparsam sistemi direkt yer değiştirme ile de halledilir zaten şimdilik R/W yapmak aklımda yoktur maalesef.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Dosya yöneticisini açıp (ben MT Manager tercih ediyorum) /data/app klasörüne giriyoruz, random klasörler mevcut fakat bunların sağ alt köşesinde uygulama simgeleri var onlara bakarak MIUI Pluginin simgesini bulup klasöre giriyoruz, klasör içerisinde 'base.apk' var değiştirmek istediğimiz modlu apkyı 'base.apk' olarak yeniden adlandırıp taşı ve değiştirme yaptıktan (APK izinlerine dikkat edin değişmeden önceki ile aynı olmalı) sonra
çıkıp sadece arayüzü yeniden başlatarak modlu arayüze sahip oluyoruz. Cihazı yeniden başlatınca tekrardan eski modsuz olana dönüyor. Sistem R/W olmadığı için data/app klasörü işlemleri yapıyorum daha önce de R/W değildi hata almadan yapabiliyodum. Modül olarak kullanmak uğraştırıcı geliyor bana çünkü sürekli yeni modlu Plugins çıkıyor her defasında zip dosyasının içeriğini düzenlemek, güncellemek, yeniden başlatmak falan zahmetli olur. R/W yaparsam sistemi direkt yer değiştirme ile de halledilir zaten şimdilik R/W yapmak aklımda yoktur maalesef.
Hocam ama modül olarak kullandığınız da bir nevi kalıcı oluyor. Diğer sizin yöntem ile her yeniden başlatma da mod gidecek ve tekrardan kurmak zorunda kalacağız. Ek olarak kurması da zor çünkü data klasöründe panelin klasörünü aramak da dert. Ama bu yöntemi de öğrenmem güzel oldu hocam teşekkür ederim.

sal1h0w_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Xiamoi redmi no
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HyperOS x AOSP Kontrol Merkezi
İki farklı mod vereceğim ve her ikiside Belirtilen özellikleri destekler

- MIUI Desteği var
- Monet Desteği var
- Ayarlar Butonu mevcut
- Yeniden düzenlenmiş Ses Kontrol Paneli

Notlar
-
Bazı minik buglar

- EGLİFE sürümün de Sistemi Yeniden Hızlı Başlatma butonu bulunuyor
- DevilNoob sürümün de ROM Kontrol uygulaması bulunuyor

EGLİFE İÇİN EKRAN FOTOĞRAFLARI

DEVİLNOOB İÇİN EKRAN FOTOĞRAFLARI

Modları kurmak için İmza Doğrulamayı kaldırmanız gerekiyor. Daha önceden yazdığım bir konu. Link (Tıklayın)

EGLife modunu kendiniz direkt apk olduğu için kurabilirsiniz.

DevilNoob modunu Magisk üzerinden flaş etmeniz lazım.

İndirme Linkleri:

Yapımcılar mod isimlerinde anlayacağınız üzre DevilNoob ve EGLİFE (Tg. kanalı)

İyi forumlar dilerim :)
hocam eglife kurarken bu uygulama mevcut paketle çakıştı diye hata alıyorum neden acaba

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
hocam eglife kurarken bu uygulama mevcut paketle çakıştı diye hata alıyorum neden acaba
önceki kontrol merkezini kaldırın ve imza doğrulamasının kapalı olduğundan emin olun.

Üst Alt