Mesaj at yardımcı olayım3 gündür 30 dk oncesen başlatıyorum ona rağmen olmuyor. Xiaomi bu hamlesiyle çok kullanıcı kaybeder
Attım ustadMesaj at yardımcı olayım
Resmen saçmalık xiaominin bu yaptığı eskiden boyle şeyler yoktu4.gun yine olmadı arkadaş bu sefer 50 yaptım timeshifti yanıt alınamıyor dedi bugünde gitti
kıral attığım prgoram ile saat 6.59 7 arası ping at ertesi gun gelen milisaniye ile işlem yapResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
14128 saniye ağ gecikmesi nerden çıktıki anlamadım. 13 saniye sonra gitti istek hâliyle olmadı. Bir fikri olan varmı?
forum.miuiturkiye.net
Deneyeyim hocam yarın. Peki 59 geçe ping atıp hemen ardindan deneme yapamamiyiz o çıkan ping değerini girip.kıral attığım prgoram ile saat 6.59 7 arası ping at ertesi gun gelen milisaniye ile işlem yap
Araçlar - HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)
🔓 HyperOS Bootloader Unlocker v1.1.0 Pro GUI Edition - MiuiTürkiye Community Xiaomi HyperOS cihazlar için milisaniyelik hassasiyete sahip profesyonel bootloader kilit açma aracı ✨ Öne Çıkan Özellikler 🖥️ Modern Arayüz PyQt5 GUI: Kullanımı kolay, profesyonel karanlık tema Canlı Log: Renkli...forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net