Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Satır 19'da linecache Python'ın built-in modülü olduğu için pip ile kurulmaya gerek yok. HTTP11Session sınıfında make_request metodu var ama requests kütüphanesi kullanılmıyor. Sorun olur mu?

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
28
72 saat sonra açıyorduk en son. Şimdi ne değişti bu işlemler yapıyoruz ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Mi 15T Pro için ikinci denememde aldım. Scripti eş zamanlı 2 farklı scripti olarak açtım 2'sine de farklı token ve farklı zaman değeri (100 ve 300) girdim buna rağmen script üzerinden başarılı olamadım. Ardından geliştirici seçeneklerinden saat 19.00'ı geçmesine rağmen hesap eklemeyi denedim ve ekledi. 72 saat sonra açılacak bir sıkıntı çıkartmazsa.

Ekli dosyalar

• {665D5E82-B53D-4225-8445-BAD9ED9A5AA8}.png
    {665D5E82-B53D-4225-8445-BAD9ED9A5AA8}.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 11

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
HiddeNKinG üstadım bu scripti brick olmuş stock recovery ve fastboot a girebilen ama cihazda Os olmayan bir cihazda fastboota alarak yapabilirmiyiz. Rom olmayınca hesap ekle de yapılamaz durumda.
Denedin mi dersen evet denedim zaman aşımı dedi ve bir gün sonra tekrar dene dedi. Öğrenmek istediğim script cihazı görüyor ve beklemede mi yoksa fake bir olağan uyarımı. Çünkü cihazın BL kilitlediğim ve fastboot attığım için brick oldu. Çözüm DM den de yazdım ( size ve Zenex ) hiç geri bildirim gelmedi. Sanırım görmediniz. Acaba çözüm tekrar BL açarsak olur mu? düşüncesindeyim. Cihaz bu halde iken BL kilit açma izni nasıl alabiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HiddeNKinG üstadım bu scripti brick olmuş stock recovery ve fastboot a girebilen ama cihazda Os olmayan bir cihazda fastboota alarak yapabilirmiyiz. Rom olmayınca hesap ekle de yapılamaz durumda.
Denedin mi dersen evet denedim zaman aşımı dedi ve bir gün sonra tekrar dene dedi. Öğrenmek istediğim script cihazı görüyor ve beklemede mi yoksa fake bir olağan uyarımı. Çünkü cihazın BL kilitlediğim ve fastboot attığım için brick oldu. Çözüm DM den de yazdım ( size ve Zenex ) hiç geri bildirim gelmedi. Sanırım görmediniz. Acaba çözüm tekrar BL açarsak olur mu? düşüncesindeyim. Cihaz bu halde iken BL kilit açma izni nasıl alabiliriz?
H.kadioglu ustam sizler de ne dersiniz bu konuda.

Son düzenleme:

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Çözemedik Aslinda bu scriot ile. Ücretli açtırdım ve sonrasında param yandı. Çünkü Wp giriş yapılamıyor....
Ah kardeşim uyarıyı yapmıştım ama size ulaşmadı galiba ben Redmi Note 14 pro plus da açtım ama tekrar kapattım aynı sorunlardan dolayı.

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Hesabım 150 günün üzerinde. Script olsun her hangi bir denemeyle asla açmadı fakat şu yöntem bende 15 ultra için çalışmıştı:
Xiaomi üyeliğimizde oturumu kapattık ve cihazı yeniden başlattık. Ardından giriş yapıp mi kilit açma durumu alanından istek gönderdik ve başarılı dedi.
Çok kolay oldu.. ilginç.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
26
Script olayı patladı sanırım. Kullandığım cihazı sattım ama yerine koyacak Xiaomi ekosisteminde olup bootkilidi açılabilen cihaz bulamadım
Yurtdışı snapdragon işlemcili iyikötü desteği olan f/p cihaz var mı

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
224
Artık eski sistem işe yaramıyor mu? Eskiden kastım şu. Community uygulamasından başvuru, Geliştirici seçeneklerinden mi kilit durumunu açıp hesap girme. Sonrasında mi unlock tool ile bootloader açıp sonrasında mi firm tool ile rom yükleme ve kilidi kapama.
Bu artık işe yaramıyor mu?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu ustam sizler de ne dersiniz bu konuda.

Eğer daha önce unlock yaptı iseniz aynı hesap ile tekrar unlock yapabilirsiniz. Ama hiç yapılmadı ve hiç hesap eklenmemiş ise yapamazsınız.

Yetkili hesap ile rom atıp cihazı açtırabilirsiniz en basit yöntem bu olur ücretlidir ben yapmıyorum.

Üst Alt