Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Satır 19'da linecache Python'ın built-in modülü olduğu için pip ile kurulmaya gerek yok. HTTP11Session sınıfında make_request metodu var ama requests kütüphanesi kullanılmıyor. Sorun olur mu?

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
28
72 saat sonra açıyorduk en son. Şimdi ne değişti bu işlemler yapıyoruz ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Mi 15T Pro için ikinci denememde aldım. Scripti eş zamanlı 2 farklı scripti olarak açtım 2'sine de farklı token ve farklı zaman değeri (100 ve 300) girdim buna rağmen script üzerinden başarılı olamadım. Ardından geliştirici seçeneklerinden saat 19.00'ı geçmesine rağmen hesap eklemeyi denedim ve ekledi. 72 saat sonra açılacak bir sıkıntı çıkartmazsa.

Ekli dosyalar

• {665D5E82-B53D-4225-8445-BAD9ED9A5AA8}.png
    {665D5E82-B53D-4225-8445-BAD9ED9A5AA8}.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 3

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
HiddeNKinG üstadım bu scripti brick olmuş stock recovery ve fastboot a girebilen ama cihazda Os olmayan bir cihazda fastboota alarak yapabilirmiyiz. Rom olmayınca hesap ekle de yapılamaz durumda.
Denedin mi dersen evet denedim zaman aşımı dedi ve bir gün sonra tekrar dene dedi. Öğrenmek istediğim script cihazı görüyor ve beklemede mi yoksa fake bir olağan uyarımı. Çünkü cihazın BL kilitlediğim ve fastboot attığım için brick oldu. Çözüm DM den de yazdım ( size ve Zenex ) hiç geri bildirim gelmedi. Sanırım görmediniz. Acaba çözüm tekrar BL açarsak olur mu? düşüncesindeyim. Cihaz bu halde iken BL kilit açma izni nasıl alabiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HiddeNKinG üstadım bu scripti brick olmuş stock recovery ve fastboot a girebilen ama cihazda Os olmayan bir cihazda fastboota alarak yapabilirmiyiz. Rom olmayınca hesap ekle de yapılamaz durumda.
Denedin mi dersen evet denedim zaman aşımı dedi ve bir gün sonra tekrar dene dedi. Öğrenmek istediğim script cihazı görüyor ve beklemede mi yoksa fake bir olağan uyarımı. Çünkü cihazın BL kilitlediğim ve fastboot attığım için brick oldu. Çözüm DM den de yazdım ( size ve Zenex ) hiç geri bildirim gelmedi. Sanırım görmediniz. Acaba çözüm tekrar BL açarsak olur mu? düşüncesindeyim. Cihaz bu halde iken BL kilit açma izni nasıl alabiliriz?
H.kadioglu ustam sizler de ne dersiniz bu konuda.

Son düzenleme:

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Çözemedik Aslinda bu scriot ile. Ücretli açtırdım ve sonrasında param yandı. Çünkü Wp giriş yapılamıyor....
Ah kardeşim uyarıyı yapmıştım ama size ulaşmadı galiba ben Redmi Note 14 pro plus da açtım ama tekrar kapattım aynı sorunlardan dolayı.

Üst Alt