Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Alırım Bir Hayırlı Olsun clap~~

Ekli dosyalar

• ok.jpg
    ok.jpg
    748,2 KB · Görüntüleme: 40

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Süre dolmasına ve cihaz eklenmesine rağmen bu hatayı nasıl çözeriz nedir bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yöntemle başarılı bir şekilde hesabım eklendi lakin 72 saat sonunda "this device is not activated please activate it and try to unlock it again" denen hatayı verdi. cidden sinirim bozuldu artık bu saçma sapan xiaomi politikaları yüzünden. yarın farklı bi hesapla tekrar bu scriptle hesap eklemeyi deneyeceğim, umarım eklenir ve sonradan tekrar bu hatayla karşılaşmam.
Çözüme ulaştınız mi bende de aynı sorun var , büyük hayal kırıklığı yaşattı..

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
cantara Ramazan.T Adminlerim destek bekliyorum facepalm~~
Hocam bu script ile ilgili pek bir bilgim yok hatta Xiaominin saçma politikalarının hata çözümlerini de pek bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla zamanı tutturamamışsınız. Saat 19:00 yani pekine göre 00:00 da başvurular açılıyor. Bu da demek oluyor ki binlerce kullanıcı aynı anda başvuru yapıyor ve sizin gibi binlerce kişi bu tarz scriptleri kullanıyor olabilir. Yine binlerce kişi sizinki ile aynı hatayı almış olabilir. Rehberi bir kez okudum ve anladığım kadarıyla zamanlamayı iyi ayarlamak gerekiyor. Diyelim ki başvuru isteği 18:59:90 da olsun. En geç onaylanan başvuru ise 19:00:30 olsun tabi en geç onaylanan başvuru saatini bilmiyoruz. Sizin ki de bu saatten 1 salise sonraysa haliyle reddedilecektir. Yani demem o ki; tekrar tekrar deneyin ve olabildiğince 19:00:00 a yakın bir zamanlama yapın. Rehber de hocam da belirtmiş her sonucun ekran fotoğrafını alın ve ona göre zamanı ayarlayın. Scriptin mantığını anlarsanız ve sizin gibi binlerce kullanıcının aynı anda başvuru yaptığını ve ona göre zamanlama yapmanız lazım. Benim bu scripten anladığım bu. Biraz uzun yazdım elimden geldiğince detay verdim. Bu arada uzun bekleme süreleri veriyor ama yine de bir kaç kez deneyin. Rehberi tekrar okuyun iyice anlayın anlamadığınız eksik kısım olursa tekrar yazın veya internette araştırın. Yani global de script hâlâ çalışır durumdaysa ya siz bir şeyi yanlış yapıyorsunuz bilmeden ya da cihazınızla ilgili bir sorun vardır.

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Hocam bu script ile ilgili pek bir bilgim yok hatta Xiaominin saçma politikalarının hata çözümlerini de pek bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla zamanı tutturamamışsınız. Saat 19:00 yani pekine göre 00:00 da başvurular açılıyor. Bu da demek oluyor ki binlerce kullanıcı aynı anda başvuru yapıyor ve sizin gibi binlerce kişi bu tarz scriptleri kullanıyor olabilir. Yine binlerce kişi sizinki ile aynı hatayı almış olabilir. Rehberi bir kez okudum ve anladığım kadarıyla zamanlamayı iyi ayarlamak gerekiyor. Diyelim ki başvuru isteği 18:59:90 da olsun. En geç onaylanan başvuru ise 19:00:30 olsun tabi en geç onaylanan başvuru saatini bilmiyoruz. Sizin ki de bu saatten 1 salise sonraysa haliyle reddedilecektir. Yani demem o ki; tekrar tekrar deneyin ve olabildiğince 19:00:00 a yakın bir zamanlama yapın. Rehber de hocam da belirtmiş her sonucun ekran fotoğrafını alın ve ona göre zamanı ayarlayın. Scriptin mantığını anlarsanız ve sizin gibi binlerce kullanıcının aynı anda başvuru yaptığını ve ona göre zamanlama yapmanız lazım. Benim bu scripten anladığım bu. Biraz uzun yazdım elimden geldiğince detay verdim. Bu arada uzun bekleme süreleri veriyor ama yine de bir kaç kez deneyin. Rehberi tekrar okuyun iyice anlayın anlamadığınız eksik kısım olursa tekrar yazın veya internette araştırın. Yani global de script hâlâ çalışır durumdaysa ya siz bir şeyi yanlış yapıyorsunuz bilmeden ya da cihazınızla ilgili bir sorun vardır.
Hocam uzun uzun bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Fakat şimdi şöyle bişey var hesabı ben eklememiş olsam 72 saat süre vermezdi. Onu başarı ile tamamladık. Şu an süremiz doldu ve kilit açmaya gelince attığım görselde ki hatayı verdi. Bunun açıklamasını hiç bir yerde bulamadım. Ve an itibari geliştirici seçeneklerinden cihazı bir daha ekledim şu saatte ne alaka bilmiyorum ama kabul ediyor ekledi . Görsel de bırakıyorum buraya , Benim bu işe kafam basmadı ya :) Herşeyi başarılı yapıp Kilidi açmaması enteresan.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-16-05-50-59-742_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-09-16-05-50-59-742_com.android.settings.jpg
    462,7 KB · Görüntüleme: 25

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Süre dolmasına ve cihaz eklenmesine rağmen bu hatayı nasıl çözeriz nedir bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüme ulaştınız mi bende de aynı sorun var , büyük hayal kırıklığı yaşattı..

Aynı hata bende de var ve bende açamadım kilidi çözüm bulamadım.

Bu hata cihazın Xiaomi tarafında aktif olmamasından kaynaklanıyor, çin cihaza global rom varsa yada cihaz anakart değişimli bir cihaz gibi durumlarda olduğunu düşünüyoruz ama henüz net birşey yok

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2

Bu hata cihazın Xiaomi tarafında aktif olmamasından kaynaklanıyor, çin cihaza global rom varsa yada cihaz anakart değişimli bir cihaz gibi durumlarda olduğunu düşünüyoruz ama henüz net birşey yok
İşte bu durum scriptin yakalanmasına işaret. Xiaomi kesinlikle yakalıyor. Kilit açmak için 3-4 bin para ödemeye mecburuz anlaşılan. Yada bu yöntemle kilit açan Allah'ın kulu yok mu :) konu Güncel Kalsın.. ( Cihazım Global )

mucahidkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mücahit
Cihazım
mi 9t
Konular
0
token süresü doldu hatası veriyor. illkez token almama rağmen sebebi nedir

Volf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Resmi note 13
Konular
0

Hocam token 1 i seçtikten sonra 1 anlık resimdeki gibi bir hata geliyor ve uygulama kapanıyor yardımcı olabilir misin

Ekli dosyalar

• 1758039038955.jpg
    1758039038955.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 22

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Hocam token 1 i seçtikten sonra 1 anlık resimdeki gibi bir hata geliyor ve uygulama kapanıyor yardımcı olabilir misin
Timeshit dosyası hatalı yada aynı yerde değil

Üst Alt