Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
5
Kota hatası verdi mi hesabımı kaldırıp yeniden başlattıktan sonra tekrar girdim mi hesabını mi kilit açma durumundan ekle dedim başarıyla ekledi.
Hayırlı olsunm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
rahata erdim

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Hayırlı olsunm

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
rahata erdim
Hocam nasıl yaptınız bende mi 15 var hyperos 2 ile geliyor, benimki için illa yetkili hesapla mı yapmak gerekiyor ? Bu yöntem işe yaramaz mı ?

evet ama çin hesabına ihtiyacın var çin cihazlarını çin hesapları bootloader açabiliyor.
Hocam benim telefon global fakat

"the place where the account is registered does not match the place where the phone was sold."

Ben bu hatayı alıyorum, hyperos 2 ile gelen cihazlarda illa yetkili hesapla mı yapmak gerekiyor?

Mi 15 cihaz

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
66
Hocam nasıl yaptınız bende mi 15 var hyperos 2 ile geliyor, benimki için illa yetkili hesapla mı yapmak gerekiyor ? Bu yöntem işe yaramaz mı ?

"the place where the account is registered does not match the place where the phone was sold."

Ben bu hatayı alıyorum, hyperos 2 ile gelen cihazlarda illa yetkili hesapla mı yapmak gerekiyor?

Mi 15 cihaz
Çin cihazı galiba hocam ondandır.

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
13

Mi 15 cihaz
bölgesi çin olan bir hesap açmanız gerekli

bboysnc23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
wukong
Cihazım
nokia 5110
Konular
2
Çok teşekkür ederim xiaomi 15 ultra için :

2 token kullandım ilki için 900 ikincisi için 400 ms olarak ayarladım. 2 token için limit aşıldı uyarısı verse de hesap ekleden deneyince olumlu sonuç aldım . Denendi çalışıyor arkadaşlar açabilenlere şimdiden hayırlı olsun .

chachoabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle video anlatımı çok güzel emeklerinize sağlık. Ben 65 yaşında bu işlere meraklı bir abinizim, herşeyi doğru yaptım cihazım global 15 ultra, ancak ilk denemede tek token 300 ms yapmıştım 10 günlük engel yedim. Neden yedim anlamış değilim, İşlem sonrası cihazdan da denemeler yaptım maalesef olmadı.
Şimdi bu engele rağmen denemelere devam edeyim mi? (zaten soruyor 16/9 a kadar engeliniz var diye)
bu sefer token sayısını (farklı browserle) farklı değerler gireyim diyorum, internet hızım 35-40 mbit arası değişkenlik gösteriyor.
ne dersiniz fikrinizi almak istedim, teşekkür ederim şimdiden. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Sevgiler

Bu arada üyelik gün sayım 3600 gün civarı.

bboysnc23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
wukong
Cihazım
nokia 5110
Konular
2
verilen tarihe kadar beklemen lazım . 2 farklı token kullan 400 900 ms olarak ayarla

chachoabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
5
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle video anlatımı çok güzel emeklerinize sağlık. Ben 65 yaşında bu işlere meraklı bir abinizim, herşeyi doğru yaptım cihazım global 15 ultra, ancak ilk denemede tek token 300 ms yapmıştım 10 günlük engel yedim. Neden yedim anlamış değilim, İşlem sonrası cihazdan da denemeler yaptım maalesef olmadı.
Şimdi bu engele rağmen denemelere devam edeyim mi? (zaten soruyor 16/9 a kadar engeliniz var diye)
bu sefer token sayısını (farklı browserle) farklı değerler gireyim diyorum, internet hızım 35-40 mbit arası değişkenlik gösteriyor.
ne dersiniz fikrinizi almak istedim, teşekkür ederim şimdiden. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Sevgiler

Bu arada üyelik gün sayım 3600 gün civarı.
300ms denerseniz tabi engel yersiniz,300ms demek saniyede 3 defa demek.Bu hız Xiaomi tarafından bot gibi duruyor ve o yüzden engel atıyor,ayrıca script kullanmayin script kullanmadan açanlarda da var mesela ben, hesabınız yanar Xiaomi script kullananları fark ediyo

Üst Alt