Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Soner77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Konular
3
denemeye devam hocam. Birde şunu yapın 19.00 da program işlemi yapar yapmaz siz geliştiricden hesap eklemeyi deneyin. Program onay vermese bile
Hocam sürekli deniyorum deniyorum ama her zaman "Doğrulamadı,bir veya iki dakika sonra tekrar deneyin"diyor tam çıldırmalık sorunun nerde olduğunu bilmiyorum belki sorun vardır diye 3 kere mi hesabimdan çıkış yapıp tekrar girdim hatta kendi mobil verimden de denedim üstüne 3 kere yeniden başlattım telefonu yine aynı oluyor kafayı yicem hocam varmı bi çözüm öneriniz

matrakx06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 10T
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

arkadaşlar henüz test etme imkanım olmadı ama test etmek isteyenler için yeni sürüm ekliyorum.

Tek yapmanız gerek pc de chrome yüklü olsun. Eklentiyi çalıştırın. Sizi chrome yönlendirecek hesabınıza giriş yapın ve script ekrana gelip enter basın. Daha sonra o sizin için ortalam 8-10 istek atıp sunucuya en iyi zamanı ayarlamaya çalışacak burda ben yine gecikme ekledim zaten umarım işe yarar sonra 19.00 olmasını bekleyeceksiniz.

Test eden arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim.
Ben eskisi ile iki farklı hesaptan'da ilk denemem de 10 gün engel aldım. Bu yenisinde aynı sorun olur mu acaba?

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53

arkadaşlar henüz test etme imkanım olmadı ama test etmek isteyenler için yeni sürüm ekliyorum.

Tek yapmanız gerek pc de chrome yüklü olsun. Eklentiyi çalıştırın. Sizi chrome yönlendirecek hesabınıza giriş yapın ve script ekrana gelip enter basın. Daha sonra o sizin için ortalam 8-10 istek atıp sunucuya en iyi zamanı ayarlamaya çalışacak burda ben yine gecikme ekledim zaten umarım işe yarar sonra 19.00 olmasını bekleyeceksiniz.

Test eden arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim.
Saat tam 19 da herşey düzgün iken uygulamadan atıyor 2 gündür deniyorum mi14t pro global

murat9988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi 15
Konular
0
Uygulamadan atıyor nedense saat tam 19:00 olduğunda

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.337
Arkadaşlar yeni olan chatgpt ile sadece time hesabını giden dönen arasından zaman farkını alması için kod yazdırıp öyle yaptım. Yani kendim yazmadım yada test etmedim her şey doğru gibiydi bu yüzden onun çalışması ile ilgili problem varsa kullanmayınız.

murat9988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi 15
Konular
0
Arkadaşlar yeni olan chatgpt ile sadece time hesabını giden dönen arasından zaman farkını alması için kod yazdırıp öyle yaptım. Yani kendim yazmadım yada test etmedim her şey doğru gibiydi bu yüzden onun çalışması ile ilgili problem varsa kullanmayınız.
Hatanın ne olduğunu görebilsem pythondan düzeltme yapabiliriz belki ama hiçbirşey demeden direkt otomatik atıyor otomatik kod var diye ordan denedim 1 gün daha gitti yarın birdaha denicez artık :D

2 gün ban yemişim community de 17/08 tarihinde deneyin yazıyor.

Soner77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Konular
3
denemeye devam hocam. Birde şunu yapın 19.00 da program işlemi yapar yapmaz siz geliştiricden hesap eklemeyi deneyin. Program onay vermese bile

Engel yedim hocam ne önerirsiniz

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.337
Arakdaşlar engel yeme durumuna birşey diyemiyoruz xiaomi bunu nasıl testpi ediyor bilmiyorum.

Üst Alt