Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

resurrecti0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Mi 15 global cihazda hepsini denedim olmadı 200ms ile scripti kullandım, diğer yöntemleri denedim ama olmuyor. Başka bi yöntem var mı yoksa yarın tekrar 7de denemem mi gerekiyor.

ruzqar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi K60
Konular
0
Poco x5 proda denedim başarısız olduğunu söyledi hesabı ekle diyincede eklenmedi. Hesabı kaldırıp yeniden başlatıp tekrar ekleyip denediğimde başarılı oldu, bl açarkende 72 saat verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Speedtest net üzerinden çindeki rastgele bir sunucuya bağlanarak ping attım, ortalama 310 ile 400 arası bir ping veriyordu bende ping değerini 300 girdim. Başardım.

felixamor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
3
bana 1 yıl sonraya verdi ne yapmam gerek. Xiaomi 15.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-06-09-19-02-461_com.mi.global.bbs-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-06-09-19-02-461_com.mi.global.bbs-edit.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 28

felixamor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
3
Teşekkürler dostlar. Evet öyleymiş. Epeydir uzaktım Android'e. Bazı şeyler değişmiş.
Sadece MIUI telefon uygulaması için rom değiştirmek istemiştim ama forumda ADB ile yapımını gördüm, uyguladım oldu. Sanırım kilidi açmakla uğraşmayacağım artık.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Teşekkürler dostlar. Evet öyleymiş. Epeydir uzaktım Android'e. Bazı şeyler değişmiş.
Sadece MIUI telefon uygulaması için rom değiştirmek istemiştim ama forumda ADB ile yapımını gördüm, uyguladım oldu. Sanırım kilidi açmakla uğraşmayacağım artık.

O zaman ihtiyacı olan birisine makul ücret karşılığında satabilirsiniz hesabınızı 😉

ademkurtan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
mi5
Konular
0
konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. mi 15 ultra cihazımı üçüncü denemede kilit açma başvurusu kabul edildi. ve 72 saat dolunca kilidi açtım. ilk denememde süreyi 500 yapmıştım AMA 1,5 saniye sonra geri dönüş oldu ve kabul edilmedi. üçüncü ve son denememde süreyi 1100 yaptım ve kabul edildi. tekrar konu sahibine çok teşekkür ederim.

ahmetozdemir01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
d
Konular
0

Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu (Final Hope Lite Script)​

Bu rehber, Xiaomi cihazlarda otomatik olarak bootloader (önyükleyici) kilidini açmak için başvuru yapmanızı sağlayan Final Hope Lite (ARU_FHL) script'inin Sitemiz tarafından düzenlemiş halinin kullanımını anlatmaktadır.

Her akşam 19.00 da manual olarak denediğimiz ama asla sıra alamadığımız işlemin script ile mükemmel zamanla ile yapılabilmesini sağlar.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

📌 Notlar​

#1 Cihazınızda yüklü sistem:
  • MIUI yüklüyse Aşağıdaki talimatları dikkatlice okuyun.
  • HyperOS yüklüyse: Aşağıdaki talimatları dikkatlice okuyun.

#2 Script’in birden fazla kopyasını kullanıyorsanız (Birden fazla kez çalıştırıyorsanız):
  • Script yanıt ekranlarının ekran görüntülerini mutlaka alın.
  • Sunucudan gelen cevapları dikkatli okuyun ve başvurunun "erken/geç" geldiği zamanı belirleyin.
  • Bu gözleme göre zaman farkı (timeshift) değerlerini ayarlayın.

Script Özellikleri​

• Adı: MIUITürkiyeBootloaderUnlocker (Final Hope Lite)
  • Zamanlama Ayarı: Evet (başvuru zamanına milisaniye cinsinden gecikme verebilirsiniz. 1 saniye = 1000 ms)
  • < 30 Günlük Ban/Engel Durumunda Çalışır mı: Evet

Gerekli Dosyalar​

• MIUITürkiyeBootloaderUnlocker .zip (Script dosyası) - 2 MESAJDAN İNDİRİN
  • token.txt (Token’lar buraya yazılır) (Tek token tavsiye edilir yada iki token ile deneme fazlasında ban durumu olabilir.)
  • timeshift.txt (Her token satırına karşılık gelen zaman farkı girin. Bu zaman farkı milisaniye cinsindendir. Örneğin: Ben 100 olarak girdim 18.59.90 da istek gönderdi. 19.00:20 de istek yanıt aldı ve onaylandı. Sizin cihazın istek atma süresi yani internet yavaş ise bu süreyi daha erken başlatmak faydalı olabilir. Ben kablolu olarak 1000mbit kullanıyorum o yüzden minimum tuttum değeri)
Bu üç dosya aynı klasörde bulunmalıdır.

🧪 Token Nasıl Alınır?​

Yöntem 1: Cookie Editor Uzantısı ile (Bu yöntem ile her zaman alamayabilirsiniz)​

1. Tarayıcınıza uzantısını kurun.
  2. veya adreslerinden herhangi birine Mi hesabınıza giriş yapın.
  3. Cookie Editor'ü açın, arama kısmına:
    • new_bbs_serviceToken veya
    • popRunToken
      yazın.
  4. "Value" alanındaki değeri kopyalayın → token.txt içine yapıştırın.

Yöntem 2: JavaScript Komutu ile ( Bu yöntemde kodu satır çubuğuna yapıştırınca javascript: kısmı siliniyor onu elle yazın tekrar)​

1. veya adreslerinden herhangi birine Mi hesabınıza giriş yapın.
  2. Hesap giriş ekranındayken tarayıcınızın adres çubuğuna şu kodu yapıştırın:
    JavaScript:
    javascript:(function(){var token=document.cookie.match(/popRunToken=([^;]+)/);if(token){prompt("Tokeni Kopyala:", token[1]);}else{alert("Token Bulunamadı");}})()
  3. javascript: kısmından sonra boşluk olmamalı.
  4. Çalıştırın → çıkan kutudan token’ı kopyalayın.

🧠 Önemli Bilgiler​

• token.txt dosyasına her satıra bir token yazın. Aynı token tekrar edebilir ama farklı token’lar kullanmak ban riskini azaltır.
  • Farklı token’ları farklı tarayıcılardan alın (aynı tarayıcıdan çıkış yapıldığında token geçersiz olur).
  • timeshift.txt dosyasındaki her satır, token.txt’deki karşılık gelen satıra ait zaman farkını belirtir (örnek: 2. token için 2. satıra karşılık gelen zaman farkı).

🧰 Script’i Nasıl Çalıştırırım?​

Bilgisayarda:​

• Bilgisayara Python yükleyin (tüm kutucukları işaretleyerek admin izni vb).
  • .py uzantılı dosyayı Python ile açın

🕛 Script Çalıştıktan Sonra Ne Yapmalı?​

⏱ Script başarılı yada başarısız da dönse siz yine de işlem sonrası yani, Pekin saatine göre 00:00:00’dan sonraki (Türkiye için bu saat 19:00) birkaç dakika içinde şu adımları uygulayın:

#1​

Ayarlar → Ek ayarlar → Geliştirici seçenekleri → Mi Kilit Açma Durumu → Hesabı cihaza bağla

#2​

Eğer yukarıdaki işe yaramazsa:

• Ayarlar → Mi hesabı → Hesaptan çıkış yapın
  • Cihazı yeniden başlatın
  • Sonra tekrar: Ayarlar → Geliştirici seçenekleri → Mi Kilit Açma Durumu → Hesabı cihaza bağla

#3​

Sonrasında, Mi Unlock Tool ile cihazı bağlayıp kilidi açmayı deneyin.

ALTERNATİF YÖNTEM

Android / Termux Üzerinden: (DAHA GELİŞMİŞ KULLANICILAR VE PC OLMAYANLAR İÇİN)

• Termux kullanımına adımları Termux’ta çalıştırın.

Kod:
Termux Kurulum ve Script Çalıştırma Talimatları
--------------------------------------------------------

1. Termux’u indirip kurun

2. İlk çalıştırma sırasında aşağıdaki komutları girin ve gerekli izinleri verin (Y/y):

termux-setup-storage
pkg install root-repo && pkg install bash-completion && pkg install vim && pkg install mc && pkg install python && pkg update && pkg upgrade

3. Kolay kullanım için `.bashrc` dosyasını oluşturun:

vim .bashrc
:wq

4. Otomatik başlatma alias (kısayollarını) oluşturun:

alias updg="pkg update && pkg upgrade"
alias py="python"
alias xia="cd /storage/emulated/0/Download/Xiaomi"
alias xiafhl="cd /storage/emulated/0/Download/Xiaomi && py unlock.py"

5. Termux’tan tamamen çıkın

6. Script için bir klasör oluşturun ve arşiv dosyasını bu klasöre çıkarın

7. Script dosyasının adını `unlock.py` olarak değiştirin

8. Token verilerini `token.txt` dosyasına ayrı ayrı satırlara yazın (maksimum 8 satır)

9. Zaman farkı verilerini `timeshift.txt` dosyasına yazın (her satır, token dosyasındaki karşılığına denk gelmeli) (maksimum 8 satır)

10. Termux’u açın ve scripti çalıştırın (maksimum 8 oturumda çalıştırabilirsiniz)
merhaba bugün scripti yaptım kabul edildi 2026 kadar süre verdiğini yazıyordu ama hesap ekle dediğimde yada mi flash unlockla baglandıgımda kac saat kaldıgı gozukmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl sonraya vermemiş, 1 yıllık hak vermiş yani o tarihe kadar kilit açma hakkınız var.
Hesabınızı geliştirici seçeneklerinden telefona ekleyip mı unlockdan süre alabilirsiniz
banada script üzerinden 2026 kadar süre verdi ama telefona ekledıgımde aynı hesabı süre vermiyor

JhonAmora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JhonAmora
Cihazım
Note 10 Plus
Konular
4

@HiddeNKinG

Hocam tokeni chrome ve explorer üzerinden ayrı ayrı alıp denedim fakat böyle bir uyarı veriyor neden olabilir?

Ekli dosyalar

• 11111.png
    11111.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 12
Üst Alt