Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

cetinodinson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
rn6p
Konular
1
Az önce topluluk uygulamasından izin alma yerine merakımdan geliştirici seçeneklerini açtım oem kilidi ve usb hata ayıklama etkinleştirip mobil veriye geçip Mi Kilit Açma Durumuna basınca görseldeki şekilde oldu ardından mi flash unlock ile denedim 72 saat verdi ama emin olamadım 3 gün sonunda kilidi açabilecek miyim. Topluluk uygulaması ertesi güne atıyor hep izin alamadım oradan bir türlü hesabım 338 günlük level 3 konumunda onunla bir ilgisi varmıdır. Sorun yok gibi geldi simdilik 3 gün sonunda verilerimi yedekledikten sonra tekrar deneyeceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sanslisiniz. Kilit acabileceksiniz. Tebrikler cin iskenncesinden kurtuldunuz :)

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Hocam sanslisiniz. Kilit acabileceksiniz. Tebrikler cin iskenncesinden kurtuldunuz :)
çok sağolun hocam topluluk uygulamasına bulasmadan çözdüm gibi bisey oldu 3 gün sonra insallah süre uzamaz bekleyeceğim bakalım 😊

matrix10000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 15
Konular
4
Az önce topluluk uygulamasından izin alma yerine merakımdan geliştirici seçeneklerini açtım oem kilidi ve usb hata ayıklama etkinleştirip mobil veriye geçip Mi Kilit Açma Durumuna basınca görseldeki şekilde oldu ardından mi flash unlock ile denedim 72 saat verdi ama emin olamadım 3 gün sonunda kilidi açabilecek miyim. Topluluk uygulaması ertesi güne atıyor hep izin alamadım oradan bir türlü hesabım 338 günlük level 3 konumunda onunla bir ilgisi varmıdır. Sorun yok gibi geldi simdilik 3 gün sonunda verilerimi yedekledikten sonra tekrar deneyeceğim.
Şanslısınız benim hesabım 2614 günlük :)
Mi unlocka girdiyse açılır kilidiniz

Reoxytr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Zircon RN13P+5G
Konular
2
bu işlemi denemedim ama isterseniz herhangi bir firmadan sanal sunucu (vds veya vps) alarak sunucuda 7/24 açık tutabilirsiniz bilgisayarlarınızı sürekli açık tutmanıza gerek yok

matrix10000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 15
Konular
4
Valla sıkıldım ben bu işten :D

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    536,8 KB · Görüntüleme: 25

cetinodinson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
rn6p
Konular
1

Mutlu son :) bugunde izin alamasam gercekten cihazi satacaktim. Tum arkadaslara sabir dilerim, bol sans!

not:
bugun sadece bu tool ile deneme yaptim;

gerekli ms degerini daha iyi hesapladigini dusunuyorum, yada sansim yaver gitti.
forum script ile sonuc alamayan arkadaslara onerırım. gerekli ms degerini otomatik olarak hesaplıyor.

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0

Mutlu son :) bugunde izin alamasam gercekten cihazi satacaktim. Tum arkadaslara sabir dilerim, bol sans!

not:
bugun sadece bu tool ile deneme yaptim;

gerekli ms degerini daha iyi hesapladigini dusunuyorum, yada sansim yaver gitti.
forum script ile sonuc alamayan arkadaslara onerırım. gerekli ms degerini otomatik olarak hesaplıyor.
Hocam hayırlı olsun sizede 72 saat süre vermiş umarım sorunsuz açarsanız günü geldiğinde

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.322
arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama süre vermesi bazen yetmiyor. >Eğer cihazınız xiaomi sunucularında kayıtlı değil ise 72 saat sonra kilit açılamadı uyarısı alabilirsiniz. Bizzat yaşadığım için biliyorum :D Benim mi hesabım 4500 günden fazla hesap ile bir alakası da yok olayın.

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
15
3 gundur deniyorum bir turlu tutturamadim